Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 22 10
Call-Girls
78597
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Νομίζω με διαφορά, η πιο όμορφη από το συγκεκριμένο γραφείο αυτό το διάστημα. Ότι έχει αναφερθεί στις κριτικές της (θετικά και αρνητικά) με βρίσκει γενικά σύμφωνο. Την πήρα κυρίως για πίπα - κώλο εμπλοκή αν και στο ιεραποστολικό είναι επίσης απόλαυση να την απολαμβάνεις με τα πόδια στους ώμους. Παίχτηκε μόνο μια ολοκληρωμένη γύρα λόγω κούρασης μου και την έχυσα στα ζουμερά κωλομάγουλα της. Στον υπόλοιπο χρόνο την έβαλα να με πιπώνει και να μου γλειφορουφά τις μπάλες μου, την κούρασα κάπως αλλά έτσι είναι, χρήματα έδωσα, ευγενικός ήμουν, έπρεπε να κάνει το καθήκον της!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2025
Αν και με βρίσκεις σύμφωνο στο "πιπα κώλο εμπλοκη" δεν κατάλαβα πως το φαντάστηκες με τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Mutunus Tutunus
24 Μαΐου, 2025
MutunusTutunus: όχι ακριβώς όπως το εννοούσαμε φαντάροι
ούτε περίμενα πορνοσταρικό γαμήσι μαζί της. Έχοντας διαβάσει τις κριτικές, περίμενα μια ωραία λατίνα να μου κάνει καλή πίπα και να απολαύσω το ωραίο κωλαράκι της και πράγματι έτσι κύλησε το ραντεβού μαζί της. 
ούτε περίμενα πορνοσταρικό γαμήσι μαζί της. Έχοντας διαβάσει τις κριτικές, περίμενα μια ωραία λατίνα να μου κάνει καλή πίπα και να απολαύσω το ωραίο κωλαράκι της και πράγματι έτσι κύλησε το ραντεβού μαζί της. 
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 211622
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2