Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μιας και χώρισα πρόσφατα ζήτησα μια κοπέλα με GFE experience. Με το που μπαίνει με φιλάει βαθιά στο στόμα και ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Παίρνει πολύ καλή πίπα και χαμογέλαγε όλη την ώρα. Με έφτιαχνε τόσο πολύ που μ άρεσε η παρέα της που αισθανόμουν πως ήμουν με τη γκόμενά μου. Κάνει ντουζάκι, να ξεπλυθεί και μετά καθόμασταν αγκαλίτσα με φιλάκια, χαδάκια και γλειψίματα. Ξεκίνησα να τη γλύφω και να με γλείφει και να να την ξαναγαμάω. Λόγω ότι είχα τελειώσει πριν δε μπορούσε να έρθει το τέλος, αλλά μ΄άρεσε η παρέα της. Πιο πολύ χαμουρευόμεσταν παρά κάναμε κάτι. Όπου μου λέει ότι τελείωσε η ώρα της, οπότε πλήρωσα για μια ακόμα ώρα, όπου συνεχίσαμε στην ίδια φάση. Γλειψίματα, γαμήσι με διαλείμματα. Κάναμε και διαλείμματα για ένα τσιγάρο και να πιούμε ένα ποτό ενώ είμαστε αγκαλιά. Τελικά πέρασε πάλι η ώρα , δεν ήθελα με τίποτα να φύγει, οπότε τη έκλεισα για ακόμα μια ώρα, Να σημειώσω ήταν 6 η ώρα το πρωί. Εκεί πάλι συνεχίσαμε, οπότε της ζήτησα να με τελείωσει με πίπα.Παρότι είχα πειε κάποια ποτά, κατάφερε να με τελείωσε για δευτερη φορά. Ξαναμπαίνει για μπάνιο, και μετά καθόμασταν αγκαλιά με φιλιά και χάδια. Στα αρνητικά είναι ότι μιλάει Ελληνικά ούτε καν Αγγλικά και η συνεννόηση γινόταν με το κινητό της όπου μιλούσα μετέφραζε και στα Πορτογαλικά, αλλά μέχρι και αυτό με εξίταρε. Ώς προσωπική εμπερεία, άξιζε τα λεφτά της, μου πρόσφερε ένα βράδυ υπέροχο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2025
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
450€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, Περπάτημα κάνει καλό και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαΐου, 2025
Δέχτηκε CIM;
Στη καρτέλα της δεν το έχει στα Extra. Η στο έκανε προσφορά γιατί την κράτησες 3 ώρες;
Ρωτάω γιατί στο "κόστος" αναγράφει 450€......
review reaction 1 TOMCRUISE, Bartender 74, hornyasfuck
23 Μαΐου, 2025
Λίγο "φασαία" μοιάζει το στυλάκι.
review reaction 1 xan4625, TOMCRUISE, Περπάτημα κάνει καλό και 1 ακόμα μέλος
23 Μαΐου, 2025
'' Στα αρνητικά είναι ότι μιλάει Ελληνικά ούτε καν Αγγλικά '' μάλλον ξέφυγε τυπογραφικό ότι ΔΕΝ μιλάει ελληνικά φαντάζομαι.

Κατά τ άλλα ήταν ίδια με τις φωτογραφίες ή υπήρχε απόκλιση;

Το 1.63 και 68κιλα προβληματίζει πάντως, πως ήταν κατανεμημένα αν μπορείς να πεις;
review reaction 1 TOMCRUISE, Senteron, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
23 Μαΐου, 2025
Φτηνά σου βγήκαν οι αγκαλιτσες
review reaction 1 review reaction 4 xan4625, TOMCRUISE, nzg και 2 άλλα μέλη
23 Μαΐου, 2025
μπραβο σου ρε παικτη περιεγραψεσ ακριβως την εμπειρια που ψαχνω καθε φορα να ζησω σε ενα ραντεβου!!!!!
παντα τετοια να εχουμε ολοι μας!!!!!!!
review reaction 1 hornyasfuck
23 Μαΐου, 2025
Ναι μιλάει μόνο πορτογαλικά. Τι αν σου πω; Δέχτηκε να τελιώσω στο στόμα της. Μπορείς να το συμφωνήσεις εξαρχής.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
24 Μαΐου, 2025
Αξίζει φίλε, και δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Είναι κυρίως GFE σα να είσαι με τη γκομενά σου. Και χωρίς να λέει όχι, μόνο όταν της ζήτησα πρωκτικό είπε ότι δε κάνει ο΄θτε με παραπάνω λεφτά. Άλλο επίσης που με έφτιαξε είναι έχει σιδεράκια, παρόλα αυτά το στοματικό της σε απογειώνει. Επίσης τα προφυλακτικά που έχει είναι με ραβδώσεις και φαινόταν ότι το απολάμβανε πολύ, τουλάχιστον υγράνθηκε αρκετά και φώναζε στη γλώσσα της.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, Bartender 74
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7