Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 7 10
Call-Girls
30454
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πολύ φρέσκο και δροσερό κορίτσι ύψος και κιλά περίπου οσα λέει η καρτέλα. Φυσικοτατη χωρίς παρεμβάσεις πάνω της. Δεν δείχνει τόσο με την εμφάνιση οσο και με τη συμπεριφορά της τη δουλειά που κάνει. Απο την αλλη δεν ειναι ξενέρωτη ή ξυνή. Ηταν γελαστή και έκανε πρόθυμα οτι της ζήτησα. Βέβαια δεν τη ζορισα γιατί δε μου βγήκε μαζί της. Το ήπιο σφυροκοπημα διαρκείας όμως το δέχτηκε χωρίς να δυσανασχετησει. Η πίπα με προφυλακτικό ήταν για δικους μου λόγους, δεν μου ζητησε κατι τέτοιο η κοπέλα. Κατα τη διάρκεια του σεξ οταν ζεστάθηκε έβγαζε κάποιες φωνούλες χωρίς όμως υπερβολές.
Έριξα 2 εύκολα μαζί της και πολύ ευχάριστα. Μόνη παρασπονδια που θα μπορούσα να αναφέρω είναι το ότι μετά το πρώτο εκανε το ντους της και ετοιμαζόταν να φύγει. Της είπα ότι θέλω και 2ο και ξεντυθηκε λέγοντας μου οτι έχουμε άλλα 20 λεπτά. Γρήγορα όμως πήρε μπρος και το θέμα ξεχάστηκε. Η διάθεση της να ικανοποιήσει, η γλυκιά και ευγενική φυσιογνωμία της και η εμφάνισή της ειναι τα μεγαλα της ατου. Αν και δεν είναι στα επίπεδα της αλλης Σβετα που ειχε φέρει το γραφείο πριν 3 χρόνια για εμένα το πρόσημο είναι θετικό.
Έριξα 2 εύκολα μαζί της και πολύ ευχάριστα. Μόνη παρασπονδια που θα μπορούσα να αναφέρω είναι το ότι μετά το πρώτο εκανε το ντους της και ετοιμαζόταν να φύγει. Της είπα ότι θέλω και 2ο και ξεντυθηκε λέγοντας μου οτι έχουμε άλλα 20 λεπτά. Γρήγορα όμως πήρε μπρος και το θέμα ξεχάστηκε. Η διάθεση της να ικανοποιήσει, η γλυκιά και ευγενική φυσιογνωμία της και η εμφάνισή της ειναι τα μεγαλα της ατου. Αν και δεν είναι στα επίπεδα της αλλης Σβετα που ειχε φέρει το γραφείο πριν 3 χρόνια για εμένα το πρόσημο είναι θετικό.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γιώργος Παπ.
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7

Μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις υπάρχουσες κριτικές.
Βαθμολογίες αντιστρόφως ανάλογες των υπηρεσιών που παρασχέθηκαν.
Αντικρουόμενα συμπεράσματα με βάση τη περιγραφή των γεγονότων.
Και πόσα θέλει το "γραφείο"; 200 €/h .......!!!!
Θέλω κριτική αναλυτικότατα σε ύφος Clint eastwood !!!
πάντως η εμπειρια που περιγραφεις ειναι πολύ διαφορετικη απο την κριτική του προηγούμενου συναγωνιστη,
αν έχει τετοια σκαμπανεβάσματα ή διαφορετικές συμπεριφορές με κάθε πελάτη ειναι μεγάλο ρίσκο το ραντεβού μαζί της σε αυτή την τιμή
για όσους από εμάς δεν μας περισσεύουν δηλαδή.... όσοι έχουν και τους παίρνει να τα καψουν χαλάλι τους