Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πολύ φρέσκο και δροσερό κορίτσι ύψος και κιλά περίπου οσα λέει η καρτέλα. Φυσικοτατη χωρίς παρεμβάσεις πάνω της. Δεν δείχνει τόσο με την εμφάνιση οσο και με τη συμπεριφορά της τη δουλειά που κάνει. Απο την αλλη δεν ειναι ξενέρωτη ή ξυνή. Ηταν γελαστή και έκανε πρόθυμα οτι της ζήτησα. Βέβαια δεν τη ζορισα γιατί δε μου βγήκε μαζί της. Το ήπιο σφυροκοπημα διαρκείας όμως το δέχτηκε χωρίς να δυσανασχετησει. Η πίπα με προφυλακτικό ήταν για δικους μου λόγους, δεν μου ζητησε κατι τέτοιο η κοπέλα. Κατα τη διάρκεια του σεξ οταν ζεστάθηκε έβγαζε κάποιες φωνούλες χωρίς όμως υπερβολές.

Έριξα 2 εύκολα μαζί της και πολύ ευχάριστα. Μόνη παρασπονδια που θα μπορούσα να αναφέρω είναι το ότι μετά το πρώτο εκανε το ντους της και ετοιμαζόταν να φύγει. Της είπα ότι θέλω και 2ο και ξεντυθηκε λέγοντας μου οτι έχουμε άλλα 20 λεπτά. Γρήγορα όμως πήρε μπρος και το θέμα ξεχάστηκε. Η διάθεση της να ικανοποιήσει, η γλυκιά και ευγενική φυσιογνωμία της και η εμφάνισή της ειναι τα μεγαλα της ατου. Αν και δεν είναι στα επίπεδα της αλλης Σβετα που ειχε φέρει το γραφείο πριν 3 χρόνια για εμένα το πρόσημο είναι θετικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΓΠ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, ARIS einai re και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2025
Να προσθέσω οτι δεν έκανε χρήση λιπαντικου.
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
21 Μαΐου, 2025
Περίεργες κριτικές για αυτό το κορίτσι.....
Μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις υπάρχουσες κριτικές.
Βαθμολογίες αντιστρόφως ανάλογες των υπηρεσιών που παρασχέθηκαν.
Αντικρουόμενα συμπεράσματα με βάση τη περιγραφή των γεγονότων.
Και πόσα θέλει το "γραφείο"; 200 €/h .......!!!!Χμμμ;
review reaction 1 billGor, Bartender 74, BigMountain και 2 άλλα μέλη
21 Μαΐου, 2025
Σε μένα πάντως έβαλε καργα λιπαντικό
review reaction 1 Bartender 74, BigMountain, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
21 Μαΐου, 2025
Εγω πάλι την έδιωξα πριν καθίσει στο σαλόνι
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, Pa Luki Luk, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
21 Μαΐου, 2025
@honeyvoskos

Θέλω κριτική αναλυτικότατα σε ύφος Clint eastwood !!!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain
23 Μαΐου, 2025
Γιωργος Παπ για την απορία που έγραψες στην κριτική του καμικάζι πριν ένα χρόνο η τιμή της μαλλον ήταν 160 και φετος που ξανάρθε και (μαλλον) άλλαξε φωτογραφιες είπε να αλλάξει και το κασέ της
πάντως η εμπειρια που περιγραφεις ειναι πολύ διαφορετικη απο την κριτική του προηγούμενου συναγωνιστη,
αν έχει τετοια σκαμπανεβάσματα ή διαφορετικές συμπεριφορές με κάθε πελάτη ειναι μεγάλο ρίσκο το ραντεβού μαζί της σε αυτή την τιμή
για όσους από εμάς δεν μας περισσεύουν δηλαδή.... όσοι έχουν και τους παίρνει να τα καψουν χαλάλι τους
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, tsontopoulos
24 Μαΐου, 2025
@Bilgor έχεις δίκιο. Είδα το μήνα Μάρτιο στην κριτική αλλά δεν είδα ότι ήταν για ένα χρόνο πίσω. Οσον αφορά τα σκαμπανεβασματα θεωρώ ότι οι περισσότερες άπειρες κοπέλες που κάνουν αυτή τη δουλειά έχουν. Σχετικα με τα 200 ευρώ, δεν τα έχω δώσει πολλές φορές. Και δεν σκοπεύω να τα δώσω και στο μέλλον πολλές φορές. Ίσως η κοπέλα να ανεβααε το κασε της επειδή δε θέλει να κάνει πολλά ραντεβού. Σε κάθε περίπτωση δεν κλαίω τα λεφτά μου και θεωρώ ότι ήταν μια καλή συνάντηση. Το ότι με την προηγούμενη Σβετα του golden είχα περάσει καλυτερα πριν 3+ χρόνια με 140 ευρώ είναι άλλο θέμα. Όλα καλά και προχωράμε.
ΓΠ
Γιώργος Παπ.
review reaction 1 billGor, hornyasfuck, Bartender 74
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7