Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 10 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Δεν το ήξερα ότι είχε ήρθε και πέρσι και τις κριτικές της είδα κατόπιν εορτής. Ότι γράφουν οι προηγούμενοι μύστες ισχύει με τις ιδιαιτερότηρες βέβαια που έχει ο καθένας μας. Φώτο ως προς το σώμα ακριβέστατες, το πρόσωπο έτσι και αλλιώς δεν φαίνεται. Για τις δικές μου προδιαγραφές πρόσωπο + σώμα κοντά στο 7,5. Έντονα μακιγιαρισμένη οπότε δεν μπόρεσα να καταλάβω πόσο ωραία είναι και ποια είναι η ακριβής ηλικία της αλλά κάτω από 25. Φτιαγμένα με μέτρο τσιμπουκόχειλα και ωραίες βυζάρες. Γνωρίζει ελληνικά και σε καβλώνουν τα "βρωμόλογα" με την ξενική της προφορά. Η πίπα της πολύ καλή, τον καταπίνει επίμονα (βέβαια δεν έχω και προικισμένο εργαλείο) και τα αρχίδια δεν τα αφήνει παραπονούμενα. Ενεργητική στο πήδημα αλλά σίγουρα με ένα προ-προγραμματισμένο ρυθμό. Πάντως με τελείωσε δυνατά, χύνοντας στις βυζάρες της. Στην επανάληψη ωραίο 69άρι, ευχαριστήθηκα μουνογλείψιμο, δείχνει να της αρέσει και βγάζει βογγητά στη σωστή ένταση (ευτυχώς δεν τσιρίζει που εμένα με ξενερώνουν στο σεξ επί πληρωμή αφού ξέρω ότι είναι έτσι και αλλιώς φτιαχτά). Πίσω τρύπα δουλεμένη, αφήνει επιφανειακά δάκτυλο, μου αρκούσε. Καλό στήσιμο στο doggy και το δεύτερο χύσιμο στο στόμα της, μου τον στράγγιξε καλά πριν πάει να τα φτύσει. Πέρασα καλά, ίσως την ξαναπάρω μετά από καιρό, προς το παρόν όχι, με κάλυψε για τις ανάγκες που είχα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Panikos27, THV, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2025
@bourgeois89, Πρωκτικό κάνει; είναι γεματούλα;
B
bytheway
review reaction 1 bourgeois89, Bartender 74, FireRider(2) και 1 ακόμα μέλος
21 Μαΐου, 2025
Bytheway: χυμώδης ναι και σε ωραία έκδοση, χοντρή όχι. Όπως θα είδες στην επίσημη καρτέλα της, πρωκτικό δεν αναφέρεται αν και στις παλαιότερες κριτικές, πέρσι, το είχε στο πρόγραμμα. Πάντως δεν τη ρώτησα. Αν πάντως το βάλει στις υπηρεσίες της, θα την ξαναδώ σύντομα Κουλ
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 231645
review reaction 1 Panikos27, Bartender 74
21 Μαΐου, 2025
Πειρασμός! Χαμόγελο με γλώσσα και οι κριτικές όλες καλές!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 203378
review reaction 1 bourgeois89, Bartender 74, xan4625
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3