Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 4 10
Call-Girls
19274
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται , λέει ο σοφός λαός και δυστυχώς αγνόησα τους κακούς οιωνούς και το πλήρωσα !
Έφτασα κουρασμένος στη πρωτεύουσα και είχα κανονίσει να έχω ένα ωραίο μωράκι στην αγκαλιά μου για να κοιμηθώ σαν πουλάκι το μεσημέρι μετά από ένα κουραστικό ταξίδι …
Έρχεται η κοπέλα , 1,77 ναι, αδύνατη με ωραίο κορμί λίγο χοντρουτσικες γάμπες είχε αλλά κατά τα αλλά πολύ ωραίο σύνολο με ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο αλλά σχετικά όμορφο.
Μπαίνει μέσα χαμογελαστή ευδιάθετη και ανγαλιασε η καρδούλα μου ναι, λέω ωραία εδώ είμαστε !!!!
Κάθετε ζητάει κρασάκι αν και σχετικά νωρίς της το βάζω και αρχίζουμε την πάρλα !!!
Εκεί σαν γνήσιος μπάρμπας χούφτωμα κουτάκι κτλ κτλ .
Μου λέει πάμε μέσα ;
Μεσαααααα λέω πάμε την χαϊδεύω την ξεγυμνώνω πάω να δώσω φιλάκι τραβιέται !!!
Οκ λέω γράφει ότι δεν δίνει γαλλικό τελικά ούτε απλό …
Το προσπερνάω πάω να χαϊδέψω μουνακι μου λέει νο licking !
Ρε γαμωτο λέω δεν πάμε καλά μπορώ να χαϊδέψω ;
Οκ μου λέει αλλά όχι δάχτυλο !
Αρχίζω να χαϊδεύω σαν μαλακας σε υποταγή και της λέω έλα για στοματικό !!
Ήμουν αρκετά καυλωμενος καθώς είχε ωραιότατο κορμί με μόνο αρνητικό κάτι ελιές στην πλάτη και ένα μεγάλο στίγμα σχετικά ψηλά σαν μια μεγαλη ελιά φάση .
Με χαϊδεύει και κου λέει τι είμαι αυτό !
Και μου δείχνει τις ραγάδες που έχω ανάμεσα στα μπούτια μου , της εξηγώ ότι είμαι ραγάδες και αρχίζει να με χαϊδεύει , ξαφνικά καθώς περιμένω το μπούκωμα βάζει προφυλακτικό !!
Της λέω why ;;
Και μου απαντάει for your and my health !!!
Εκεί κατάλαβα ότι θα πάει άπατο το ραντεβού αλλά δυστυχώς είχα χαλάσει ήδη καμία δεκαριά λεπτά μπλα μπλα και αλλά τόσα Μπαλαμούτης το κρεβάτι , όποτε λέω τι σκατα να κάνω …
Ας ριξω ένα τουλάχιστον να χύσω !!!
Αν δε , δυστυχώς το κοριτσι δεν γούσταρε , πολύ μηχανικό και η όλη η φάση μου θύμισε φάση μπουρδελι !!
Ξεκίνησε από πανω κοπάνησε λιγάκι νο ζήτησε να αλλάξουμε , doggy μου λέει πάμε !!!
Είχε σταθεί στα γόνατα ευθεία και σε συνδυασμό ότι το κρεβάτι μου είμαι ψηλό δεν βόλευε
Καθόλου , ότι της είπα να κατέβει λίγο πιο χαμηλά μήπως βολέψει έπεσε μπρούμυτα στο κρεβάτι σαν μοσιος το βοΐδι !!!!!
Της λέω να κάνουμε ένα διάλυμα καθόμαστε μιλάμε της λέω ρε αγάπη μου δεν θες φιλία , όχι γλύψιμο όχι το ένα όχι το άλλο τι σου αρέσει ;;;
Μου λέει δεν ξέρω
Της λέω μήπως δεν σου αρέσουν με. Μένα μόνο , και μου απαντάει ναι και ξεκαρδίζεται στα γέλια!!
Καταλαβαίνω χιούμορ από ένα μικρό κοριτσάκι αλλά όσο να αυτές οι βελονιές όσο
Καλλιεργημένος και να είσαι τσούζουν λίγο τον εγωισμό !!!
Καθώς είμαι γωνία και γράφω στο γραφείο την
Όλη φάση μου λέει πάμε μέσα , οπα λέω λες να πήρε μπρος !!!!
Τελικά καταλήξαμε να κάνει μασάζ στο νεκρό μου πεος !!!
Το μόνο που έλειπε ένας Πάπας να μπυ το θάψει .
Μη τ α πολυλογώ την έστειλα 20 λεπτά νωρίτερα να φύγει .
Το γραφείο όπως πάντα εξαιρετικό , αλλά όπως έχω προαναφερθεί το βασικό κομμάτι είμαι το έμψυχο δυναμικό !!!!
Επειδή πάλι θα άρχισε τις παπαριες εγώ θα την έδιωχνα στο δίλεπτο και σου και μου !!!
Ήξερα τοι δεν δίνει γλωσσόφιλα αλλά δυστυχώς η προηγούμενη κριτική με είχε προϊδεάσει για ένα ωραίο σεξ τουλάχιστον κάτι που δυστυχώς δεν έγινε !
Έφτασα κουρασμένος στη πρωτεύουσα και είχα κανονίσει να έχω ένα ωραίο μωράκι στην αγκαλιά μου για να κοιμηθώ σαν πουλάκι το μεσημέρι μετά από ένα κουραστικό ταξίδι …
Έρχεται η κοπέλα , 1,77 ναι, αδύνατη με ωραίο κορμί λίγο χοντρουτσικες γάμπες είχε αλλά κατά τα αλλά πολύ ωραίο σύνολο με ένα πιο στρογγυλό πρόσωπο αλλά σχετικά όμορφο.
Μπαίνει μέσα χαμογελαστή ευδιάθετη και ανγαλιασε η καρδούλα μου ναι, λέω ωραία εδώ είμαστε !!!!
Κάθετε ζητάει κρασάκι αν και σχετικά νωρίς της το βάζω και αρχίζουμε την πάρλα !!!
Εκεί σαν γνήσιος μπάρμπας χούφτωμα κουτάκι κτλ κτλ .
Μου λέει πάμε μέσα ;
Μεσαααααα λέω πάμε την χαϊδεύω την ξεγυμνώνω πάω να δώσω φιλάκι τραβιέται !!!
Οκ λέω γράφει ότι δεν δίνει γαλλικό τελικά ούτε απλό …
Το προσπερνάω πάω να χαϊδέψω μουνακι μου λέει νο licking !
Ρε γαμωτο λέω δεν πάμε καλά μπορώ να χαϊδέψω ;
Οκ μου λέει αλλά όχι δάχτυλο !
Αρχίζω να χαϊδεύω σαν μαλακας σε υποταγή και της λέω έλα για στοματικό !!
Ήμουν αρκετά καυλωμενος καθώς είχε ωραιότατο κορμί με μόνο αρνητικό κάτι ελιές στην πλάτη και ένα μεγάλο στίγμα σχετικά ψηλά σαν μια μεγαλη ελιά φάση .
Με χαϊδεύει και κου λέει τι είμαι αυτό !
Και μου δείχνει τις ραγάδες που έχω ανάμεσα στα μπούτια μου , της εξηγώ ότι είμαι ραγάδες και αρχίζει να με χαϊδεύει , ξαφνικά καθώς περιμένω το μπούκωμα βάζει προφυλακτικό !!
Της λέω why ;;
Και μου απαντάει for your and my health !!!
Εκεί κατάλαβα ότι θα πάει άπατο το ραντεβού αλλά δυστυχώς είχα χαλάσει ήδη καμία δεκαριά λεπτά μπλα μπλα και αλλά τόσα Μπαλαμούτης το κρεβάτι , όποτε λέω τι σκατα να κάνω …
Ας ριξω ένα τουλάχιστον να χύσω !!!
Αν δε , δυστυχώς το κοριτσι δεν γούσταρε , πολύ μηχανικό και η όλη η φάση μου θύμισε φάση μπουρδελι !!
Ξεκίνησε από πανω κοπάνησε λιγάκι νο ζήτησε να αλλάξουμε , doggy μου λέει πάμε !!!
Είχε σταθεί στα γόνατα ευθεία και σε συνδυασμό ότι το κρεβάτι μου είμαι ψηλό δεν βόλευε
Καθόλου , ότι της είπα να κατέβει λίγο πιο χαμηλά μήπως βολέψει έπεσε μπρούμυτα στο κρεβάτι σαν μοσιος το βοΐδι !!!!!
Της λέω να κάνουμε ένα διάλυμα καθόμαστε μιλάμε της λέω ρε αγάπη μου δεν θες φιλία , όχι γλύψιμο όχι το ένα όχι το άλλο τι σου αρέσει ;;;
Μου λέει δεν ξέρω
Της λέω μήπως δεν σου αρέσουν με. Μένα μόνο , και μου απαντάει ναι και ξεκαρδίζεται στα γέλια!!
Καταλαβαίνω χιούμορ από ένα μικρό κοριτσάκι αλλά όσο να αυτές οι βελονιές όσο
Καλλιεργημένος και να είσαι τσούζουν λίγο τον εγωισμό !!!
Καθώς είμαι γωνία και γράφω στο γραφείο την
Όλη φάση μου λέει πάμε μέσα , οπα λέω λες να πήρε μπρος !!!!
Τελικά καταλήξαμε να κάνει μασάζ στο νεκρό μου πεος !!!
Το μόνο που έλειπε ένας Πάπας να μπυ το θάψει .
Μη τ α πολυλογώ την έστειλα 20 λεπτά νωρίτερα να φύγει .
Το γραφείο όπως πάντα εξαιρετικό , αλλά όπως έχω προαναφερθεί το βασικό κομμάτι είμαι το έμψυχο δυναμικό !!!!
Επειδή πάλι θα άρχισε τις παπαριες εγώ θα την έδιωχνα στο δίλεπτο και σου και μου !!!
Ήξερα τοι δεν δίνει γλωσσόφιλα αλλά δυστυχώς η προηγούμενη κριτική με είχε προϊδεάσει για ένα ωραίο σεξ τουλάχιστον κάτι που δυστυχώς δεν έγινε !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Έτσι όπως πάει και βλέπω και χειρότερα .
Αυτή ζήταγε 200 για υπηρεσίες που κάποτε δίνανε με 10 ευρώ !!!.
Με τόσο σπερμα στη διαφορά σήκωνα ένα ορφανοτροφείο !!!
Το χειρότερο είναι το θράσος που έχουν my program my choices μου ελεγε
Έλεγα να την πάρω, αλλα αδύνατο πλέον.
Έλεγα η τιμολόγηση κάπου θα είναι βασισμένη, είτε σε εμφάνιση είτε σε υπηρεσίες ειτε σε προθυμία, αλλά απ' ότι φαίνεται, μπα.
Δεν ξέρω κοιτάω το ροστερ αυτήν την περίοδο και δεν έχει καμία τίμια επιλογή. (γραφεία, ind, studios)