Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 115 10
Call-Girls
362396
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την ημέρα που την είδα ήταν η τυχερή μου μέρα μιας και πλέον δεν κάνει πολλές εμφανίσεις.
Απωθημένο για πολύ καιρό τελικά κατάφερα και την έκλεισα.
Η Σοφία μπήκε μέσα γεμάτη αυτοπεποίθηση και φανερά ευδιάθετη. Μιλήσαμε λίγο και πήγε για ένα μικρό φρεσκάρισμα.
Μόλις έβγαλε την πετσέτα αντίκρυσα ένα άκρως θηλυκό σώμα με πλούσιο φυσικό στήθος.
Προσαρμόστηκε αμέσως στα θέλω μου. Ξεκινήσαμε χαλαρά και στην κορύφωση βρέθηκα να την σοδομίζω με δύναμη στα τέσσερα.
Την δεύτερη φορά επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό και όταν είδα ότι δεν είχα πολύ ώρα μπροστά μου ζήτησα παράταση από το γραφείο την οποία και πήρα.
Μια ώρα μαζί της ποτέ δεν είναι αρκετή. Ελπίζω να την ξαναβρώ σύντομα διαθέσιμη.
Απωθημένο για πολύ καιρό τελικά κατάφερα και την έκλεισα.
Η Σοφία μπήκε μέσα γεμάτη αυτοπεποίθηση και φανερά ευδιάθετη. Μιλήσαμε λίγο και πήγε για ένα μικρό φρεσκάρισμα.
Μόλις έβγαλε την πετσέτα αντίκρυσα ένα άκρως θηλυκό σώμα με πλούσιο φυσικό στήθος.
Προσαρμόστηκε αμέσως στα θέλω μου. Ξεκινήσαμε χαλαρά και στην κορύφωση βρέθηκα να την σοδομίζω με δύναμη στα τέσσερα.
Την δεύτερη φορά επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό και όταν είδα ότι δεν είχα πολύ ώρα μπροστά μου ζήτησα παράταση από το γραφείο την οποία και πήρα.
Μια ώρα μαζί της ποτέ δεν είναι αρκετή. Ελπίζω να την ξαναβρώ σύντομα διαθέσιμη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν