Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 13 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα συναγωνιστες! Την γκομενα κανα δυο φορες την ειχα δει στα γρηγορα αλλα δεν ειχα μπει ακομα στο προφιλ της. Οταν μπηκα η περιεργεια μεγαλωσε και τελικα με νικησανε οι καυλες παρολο που ηθελα να επενδυσω σε κατι ασχετο. Καμια δυσκολια στο κλεισιμο του ραντεβου, η τηλεφωνητρια κανει ωραια την δουλεια της.
Παρουσιαστηκα πανετοιμος στην ωρα μου και χωρις κανενα εμποδιο μπηκα στο δωματιο. Θα ελεγα οτι ξαφνιαστηκα αλλα μαλλον αυτο που εγινε ειναι οτι ξαλαφρωσα με την θεα της, ειναι σχεδον ιδια συνολικα στην εμφανιση, πολυ ομορφη πραγματικα. Πολυ συντομα παιχτηκε γλωσσοφιλο αφου απο την σταση της καταλαβα πως ειχα το ελευθερο να κανω οτι μου αρεσει και το εκμεταλλευτικα στο επακρο. Πολυ καλη συμμετοχη, εβγαλε ακομα και επιπλεον επιθυμια... Λιγο το χερι της στην πουτσα και ετρεξα για προετοιμασια γιατι αρχισε να μου σηκωνεται. Στο κρεβατι παλι μπαλαμουτι στοματικο και γλειψιμο σε ολο της το σωμα.Ευχαριστηθηκα βυζαρες και μουνι ενω εκεινη ευχαριστηθηκε τον πουτσο μου. Μην αγχωνεστε ξερει τι κανει, στην ηλικια της αλιμονο αν δεν ηξερε. Εμπειρια ετων, ορεξη και επιθυμια να με δει να χυνω συνηργησαν σε ενα πραγματικα πολυ καλο σεξ. Εχει φιδισιο κορμι και αναλογα κινει το σωμα της, μουνοτρυπα με πολυ καλη αισθηση και πολυ καλη λιπανση που κατεβαζει φυσικα.
Απο τον ενθουσιασμο μου στο ενδιαμεσο ρουφηξα και αρκετα ζουμια απο το μουνι της, γενικα ομως ειναι πολυ καθαρη γκομενα και νιωθεις ασφαλεις μαζι της.
Στον δευτερο γυρο εκανε reverse cowgirl... αχ ρε μαγκες να μπορουσα να σας εδινα μια φωτο αν ειχα... Αθλητρια η γκομενα και το κωλαρακι να σκαει πανω μου ηταν θεα ονειρικη. Εφαγε ενα ανελεητο σφυροκοπημα μετα στα τεσσερα ενω την ακουγα να βογγαει απο πραγματικο οργασμο.
Σε ολα εχει τα θετικα της... απο το σοσιαλ, την συμπεριφορα και απο την συνολικη της συμμετοχη, το ραντεβου μαζι της ειναι πολυ καλο vfm. Ειναι 2-3 χρονια πιο μεγαλη αλλα δεν με χαλαγε με τιποτα να την ξαναεβλεπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή