Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 30 10
Call-Girls 143159
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Λάνα την είχα συναντήσει στο προηγούμενό της τουρ , μετά από αρκετές προσπάθειες. Το ραντεβού μαζί της ήταν από τα δύο τρία καλύτερα που έχω κάνει.. Βλέποντας ότι ξαναήρθε με ζώσανε τα φίδια .. δεν κάνω εύκολα επαναληπτικά , σχεδόν πάντα η περιέργεια υπερτερεί .....
Κλείνω λοιπόν πάλι την Λανά , με το γραφείο όλα κομπλέ κ έρχεται στο ξενοδοχείο.....δεν περίμενα ποτέ ότι αυτό το ραντεβού θα ήταν καλύτερο από το πρώτο ..Καταρχήν με το που άνοιξα την πόρτα με προσφώνησε με το όνομά μου , εξεπλάγην , θυμόταν κ κάποιες άλλες λεπτομέρειες , δουλειά κτλ.....

Δεν θα περιγράψω πικάντικες λεπτομέρειες , νομίζω ότι δεν χρειάζεται η Λάνα ιδιαίτερες συστάσεις . ... όπως έχει γράψει κ ένας φίλος " σου πουλάει τέλεια το παραμύθι κ την ψευδαίσθηση " ..αυτή την μία ώρα ένιιωσα ο πιο επιθυμητός άνδρας στον πλανήτη.. Επιμένω ότι από κοντά είναι πιο καλή από τις φωτογραφίες , έχει ενισχύσει τα στήθη της , δεν το χρειαζόταν πιστεύω , με ρώτησε κ αρκετές φορές αν μου αρέσουν , δεν με πίστεψε όταν της είπα ότι είναι πολύ ωραία, αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία ...η κοπέλα είναι πανέμορφη , άκρως αισθησιακή , πεντακάθαρη , όλα πάνω της για μένα είναι τέλεια ... . Αν συνεχίσει να πηγαινοέρχεται προβλέπω να μου φάει πολύ χσρτί , θεωρώ ότι πάντα θα επιχειρώ να την ξαναβλέπω ξανά κ ξανά .... . θα προσπαθήσω να την προλάβω πάλι , πριν φύγει...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
xan4625
Γλομπεο-Μύστης
56
Πόντοι:
22.886
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Galias, Johnny Red2, Milfomaniac και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2025
" σου πουλάει τέλεια το παραμύθι κ την ψευδαίσθηση "

:hi:
review reaction 1 Johnny Red2, picha123, Senteron και 3 άλλα μέλη
18 Μαΐου, 2025
σε μένα δεν την πουλάει την ψευδαίσθηση καθόλου

απλά ζει το σεξ μαζί μου και το δείχνει με κάθε τρόπο

E
Elganador
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, picha123, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
19 Μαΐου, 2025
Αυτή και η Παπαρίζου !!!
Ωραίο μουνάκι Ματάκι
review reaction 3 review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
19 Μαΐου, 2025
Το αποφασίσαμε!
Απο εδώ και πέρα στάχτη στον πρωινό καφέΜατάκι
review reaction 3 Johnny Red2, Bartender 74, xan4625 και 3 άλλα μέλη
19 Μαΐου, 2025
Λίγο ακριβή η ψευδαίσθηση που σου προσφέρει αλλά σημασία έχει ότι εσύ αισθάνεσαι καλά μαζί της.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 203378
review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
19 Μαΐου, 2025
@Elganador .. "σε μένα δεν την πουλάει την ψευδαίσθηση καθόλου "

σε όλους την πουλάει την ψευδαίσθηση , χωρίς καμία εξαίρεση . .
review reaction 1 Senteron, FireRider, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
21 Μαΐου, 2025
FireRider(2) .. ακριβή όντως ..άμα καθόταν 5-6 μήνες σερί ,,,,,,,,,, "εσύ στους αγγέλους κ εγώ στην φυλακή " :rolleyes:

review reaction 1 review reaction 3 FireRider(2), Johnny Red2
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7