Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Call-Girls 214503
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με την Λίζα είχα συνευρεθεί στο μακρινό παρελθόν. Λίγο αργά απαντούσε αλλά απαντούσε. Τότε δούλευε βράδυ και σε stripclub των Βορείων Προαστίων αν θυμάμαι καλώς. Ήρθε στο Bill όπου κανονίσαμε αθλητικά ντυμένη καθημερινή κοπέλα. Είπαμε 1-2 κουβέντες όπου ομολογουμένως είναι ομιλητική και καλλιεργημένη κοπέλα ασχέτως το εγκεφαλικό της κάψιμο που έχει χρόνια (όσοι έχουν δει το youtube της καταλαβαίνουν) και πήγε στο μπάνιο να φρεσκαριστεί. Έχει τα πιο απαλά χείλη που έχω φιλήσει και αυτό την βοηθάει για deep throat, από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει, βαθιά με τη γλώσσα να φτάνει σχεδόν στα αρχίδια. Την πήρα στα 4 αι μετά από άγριο ξέσκισμα την έχυσα στο πρόσωπο. Φρεσκάρισμα και από τους 2 και μετά από λίγο πήγαμε στον 2ο γύρο που εξελίχθηκε με ιεραπόστολο για ένα ακόμη σκίσιμο τερματίζοντας τον πύραυλό μου μέσα της και επόμενο είχαμε το reverse cow όπου στην κυριολεξία δίνει ρέστα με κείνη να ανεβοκατεβαίνει μανιασμένα με θέα να'χω την κωλάρα της αλλά με το τελείωμα να είναι στα βυζιά της αυτή τη φορά μιας και τα ήθελε εκεί. Στο πήδημα πραγματικά αλλάζουν όλα όμως γιατί είναι ευλύγιστη παρόλο που δεν της φαίνεται. Χώρια ότι με το που μπει η πούτσα μέσα της τρεμοπαίζει και η ίδια. Ανακεφαλαίωση. Τα λεφτά είναι αρκετά αλλά είναι web persona οπότε το σκέφτεται ο άλλος τι κίνηση θα κάνει. Επίσης αν είστε άνω των 35 ετών ενδέχεται να φάτε άκυρο πλην εξαιρέσεων. Εγώ ήμουν τότε άνω των τριάντα κι έπαιξα καλά μπάλα μιας και ήμουν στις εξαιρέσεις. Γενικά να σου δώσει «invitation» δεν είναι και εύκολο. Άλλα την πάω πολύ σαν άτομο. Στα 150 ήταν καλή. Μετά όμως στα 180 και με κόφτες ηλικίας δεν ξέρω γι'αυτό κι έβαλα ίσως στο αν θα την ξαναδώ. Πάντως δεν κλέβει και ιδρώνει τη φανέλα για τα χρήματά της. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!:hi:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 17, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
1
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, STAVROS6969, Zio2 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2025
Που την βρίσκουμε την γκαυλα;
Τηλεφωνακι δίνεις;
18 Μαΐου, 2025
Εχω την εντυπωση πως πλεον εχει σταματησει τις συναντησεις, σωστα;
18 Μαΐου, 2025
@riding Ευχαρίστως θα στο έδινα αλλά δυστυχώς δεν το'χω πλέον διότι το είχα στο παλιό μου viber το οποίο κι έχω διαγράψει
1
123BigGeorge
18 Μαΐου, 2025
@pervsexmate Δεν το γνωρίζω αυτό που ρωτάς γιατί εκείνη την περίοδο που την είδα ήταν ενεργή στους αγώνες. Ισχύει αυτό που λες;
1
123BigGeorge
18 Μαΐου, 2025
Είχε ανεβάσει ένα story στο Instagram το καλοκαίρι του 2024 που έλεγε ότι έχει σταματήσει, αλλά βλέποντας την κριτική σου μάλλον, άλλαξε πάλι η κατάσταση. Μπορείς να μας πεις μέσω ποιας πλατφόρμας της έστειλες για ραντεβού, προς διευκόλυνση των υπολοίπων;;;
18 Μαΐου, 2025
Αν δεν κανω λαθος επανειλημμένα έχει πει οτι πλεον δεν κανει βιζιτες. Μονο ονλι. Ισως κανει περιστασιακα σε κλειστό κυκλο;;
18 Μαΐου, 2025
Μακρινο παρελθον ? Δηλαδη 3-4 χρονια πριν ?

Ο λογος που εγραψες τη κριτικη ποιος ειναι ? Απο την στιγμη πως οι περισσοτεροι γνωριζουμε πως ΔΕΝ κανει βιζιτες πλεον !

Clickbait το θεωρω.

" Ημουτν τοτε ανω των τριαντα και επαιξα καλα μπαλα "

τωρα ποσο εισαι ? 40 ?

ακυρη κριτικη εντελως
review reaction 1 review reaction 3 srek7, piko, Senteron και 2 άλλα μέλη
18 Μαΐου, 2025
Ποτε ειπαμε βρεθηκες με την κοπελα? Μου κανει εντυπωση που εγραψες κριτικη μετα απο τοσο καιρο.
review reaction 1 linear, ButtLicker
18 Μαΐου, 2025
@ButtLicker Πίστευε ότι γουστάρεις δε θα κάτσω να σε πείσω για το αντίθετο. Μη λες άκυρες βλακείες
1
123BigGeorge
18 Μαΐου, 2025
@GetYouBarbara Τώρα που έχω προφίλ εδώ γράφω για τη συγκεκριμένη όπως και για άλλες. Διάβαζε και λίγο προσεκτικά πριν πεις τη εξυπνάδα σου. Δηλαδή με τη λογική σου όσες αρχικές κριτικές έχω γράψει είναι μούφα θες να μας πεις
1
123BigGeorge
review reaction 3 papaphilips
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2