Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 16 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλησπέρα! καθυστερημένη κριτική (απολογούμαι)
Ήρθα Αθήνα λίγο μετά τις γιορτές Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς για δουλεία.
Έφτασα με την τελευταία πτήση και μέχρι να πάω ξενοδοχείο η ώρα πέρασε. Το πρόβλημα ήταν ότι είχα πολύ όρεξη οπότε κάλεσα το γραφείο.
Εξηγώ στην τηλεφωνήτρια ότι θέλω υπηρεσίες προς PSE και οχι τόσο girlfriend με πρωκτικό (μου είχε λείψει η Σοφία....) και μου δίνει το όνομα της Νίκης η οποία ήταν και η μόνη διαθέσιμη. Τσεκάρω φώτο και την κλείνω για 2 ώρες στον Πρίαμο μεταμεσονύκτια.
Πάω ξενοδοχείο, ανεβάινω δωμάτιο, στέλνω μήνυμα να επιβεβαιώσω και περιμένω. Περνάει η ώρα κ τίποτα. Εκεί που λέω έφαγα φέσι, κοιτάω κινητό και βλέπω ότι δεν έχω σήμα (το roaming δεν είχε πιάσει). Κάνω ρεσταρτ και βλέπω 10 texts και calls. Πήρα τηλέφωνο αμέσως, απολογήθηκα και ευτυχώς το γραφείο και η κοπέλα έδειξαν κατανόηση. Η Νίκη ήταν reception και περίμενε. Ανέβηκε αμέσως πάνω και ξεκίνησε το ραντεβού.

Πρόσωπο απλά ΟΚ. Συμπαθητικό, χωρίς κάποια wow χαρκτηριστικά. Το σώμα αδύνατο, σφιχτό σε κώλο, πόδια και κοιλιά, με λίγο πεσμένο στήθος. Ντουζάκι και στα του αγώνα.
Παίχτηκαν 3 γύροι (σταμάτησα το ραντεβού στη 1.5 ώρα γιατί με το ταξίδι και την καθυστέρηση είχε πεθάνει).
Πίπα αεροπλανική. Κάθεται στο πλάι σαν να ξαπλώνει μαζί σου και κάνει δουλειά. Πραγματικά κόβει ανάσα.
Στα του σεξ, δοκιμάσαμε με την Νίκη καβάλα (εργαλείο, 20 λεπτά πάνω-κάτω χωρίς μα και μου) και στα 4 που δίνει πόνο.
Στο πρωκτικό, επειδή είναι μινιόν, βγάζει κάτι κραυγές που εμένα με έφτιαξαν πολύ. Ανέβασα πολύ στροφές και δεν είπε κουβέντα.
Ειλικρινά η κοπέλα αξίζει μόνο και μόνο για το συνδιασμό πίπα-κώλο.

Δεν έκλεψε χρόνο. Χαλαρώναμε 4-5 λεπτά απο το σέξ, ντούζ και ξανά απο την αρχή, με δική της πρωτοβουλία (με την μία στην πίπα) χωρίς να πω κουβέντα. Πράγμα που το εκτίμησα, μιάς και έχω υπάρξει στην πλευρά που έχουν μείνει 20 λεπτά για το τέλος του ραντεβού και η κοπέλα λέει "δεν έχουμε χρόνο".
Στην κουβέντα, μην περιμένετε πολλά. Είναι απο Αλβανία, ξέρει κάποια Ελληνικά αλλά όχι τέλεια. Μου είπε για τις δουλείες τις στο εξωτερικό (Γερμανία/Ελβετία) και ότι της αρέσει Ελλάδα. Γέλασα γιατι μου ζήτησε να την βγάλω και 2-3 φώτο να ανεβάσει στο bou για το προφίλ της (είχε ξεκινήσει πρόσφατα και δεν είχε πολλές).

Ίσως να την ξαναέβλεπα για τον συνδυασμό πίπα-κώλο που ήταν δυνατός.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 11, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
255€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Eros82, hornyasfuck, doc_lin και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαΐου, 2025
Like! Για τον τίτλο! Από εμένα!
review reaction 3 review reaction 1 NamelessUK, hornyasfuck
18 Μαΐου, 2025
Νίκη = Πίπα Κώλο εμπλοκή.
review reaction 3 hornyasfuck
18 Μαΐου, 2025
Φιλί χωρίς γλώσσα? Σε όλες της άλλες κριτικές είναι όχι.
review reaction 1 hornyasfuck
19 Μαΐου, 2025
Συμφορουμίτη Rokko28 να σου πω την αλήθεια, δεν ρώτησα ποτέ (ίσως και μαλακία μου). Όπως και να έχει κάποια λίγα φιλιά την στιγμή του αγώνα τα έδωσα. Όχι, μα και μου δεν άκουσα. Γλώσσα δεν δοκίμασα καν.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4