Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 53 10
Call-Girls
230266
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση σε χοτελι των νοτίων προαστίων.Με γραφείο κτλπ μη τα πολυ λέμε την είχα σταμπάρει,πήρα τηλ υπήρχε διαθεσιμότητα κ έκλεισα ραντεβού.Το κορίτσι το είχα σταμπάρει όπως είπα λόγο των κριτικών της κ ότι μ αρέσει αυτό το σωματότυπο.Η αλήθεια ειναι ότι δε πολύ γουστάρω λατινες όχι εμφανισιακά αλλά λόγο συμπεριφοράς τις θεωρώ κουτοπόνηρες κ βρωμιαρες στη ψυχη.Τελος πάντων το κορίτσι ειναι μια λευκή όμορφη λατίνα με ωραίο σώμα κ απαλό δερματακι,επίσης έχει κ ένα κωλαρακι σκέτο ποίημα,ανέφερε κιόλας ότι γυμνάζεται.Η συμπεριφορά της τα είπανε και οι προηγούμενοι,χαμογελαστή,πρόσχαρη μπορείς να κανεις χαβαλέ κιόλας αλλά προσοχή μη της δώσετε πολύ αέρα στο σοσιαλ γιατί θα βάλει δευτερα κ δε θα σταματάει .Τωρα στο ματσάκι μας μπήκαμε μαζί για μπάνιο πράγμα π μ αρέσει πολύ κ το κάνω πάντα όταν θέλει κ η κοπέλα,εκεί άρχισε το πρώτο μπαλαμουτι.Μεταφορα στο κρεβάτι με μια πίπα τοπ επιπέδου με ωραία γελάκια και κοιτάγματα,της είπα να με καβαλήσει όπου γούσταρα απίστευτα καθώς την έβλεπα να τραμπαλιαζεται πάνω στο καυλί μου με ένα συνεχείς πονηρό χαμόγελο,εάν κ ήθελα να τελειώσω στο κωλι της δε κρατήθηκα έριξα τη πρώτη πιστόλια.Ημιχρονο τσιγαράκι κ ένα ντουζακι,λίγο σοσιαλ γιατί όπως είπα δεν ήθελα ν την αφήσω να ξεφύγει στην ομιλία,όποτε άρχισα το γλειφομουνι σ ένα υπέροχο κ μοσχομυριστό μουνακι όπου έδειχνε πάλι να το απολαμβάνει πιέζοντας μου το κέφαλι κ σφίγγοντας με ανάμεσα στα μπούτια της.Τι γυρνάω ιεροποστολικο όπου κοπάναγα δυνατά και εκεί έπεσαν κ τα πιο ωραία γλωσσόφιλα,όμως επειδή θα τελείωνα κ ήθελα να δω αυτή τη κωλαρα στημένη σταματάω τη γεώτρηση κ συνεχίζω το γλείψιμο,αφού μ πέρασε το αίσθημα ότι θα τα πετάξω τη στήνω στα 4 όπου το πάω σιγά σιγά για ν απολαύσω τη κωλαρα της,μέχρι π το πήρα απόφαση κ άρχισα δυνατές πιστολιές με πολύ ωραιες κραυγουλες από μεριά της,κάπου έγινε αφαίρεση σκουφου κ τα πέταξα στη κωλαρα της.
Συνοπτικά όμορφο κορίτσι προσεχή την εμφάνιση της δέρμα,σώμα,αρρωματα.Γουσταρει να γαμιεται το έχει πάρει απόφαση ότι αυτός ειναι ο κλάδος της και προσπαθεί να το κάνει όσο καλύτερα μπορεί,καθώς έχει κ ένα πολύ καλο σοσιαλ όπου όπως είπα θέλει λίγο φρένο εκεί.Παντως τα λεφτά ναι οκ αρκετά ειναι αλλά τι να κανεις πλέον έχουν ανεβεί οι υπηρεσίες αλλά εάν τα έχεις κ θες αξίζει να τη συναντήσεις.Εγω προσωπικά θα την συναντήσω ξανά.
Συνοπτικά όμορφο κορίτσι προσεχή την εμφάνιση της δέρμα,σώμα,αρρωματα.Γουσταρει να γαμιεται το έχει πάρει απόφαση ότι αυτός ειναι ο κλάδος της και προσπαθεί να το κάνει όσο καλύτερα μπορεί,καθώς έχει κ ένα πολύ καλο σοσιαλ όπου όπως είπα θέλει λίγο φρένο εκεί.Παντως τα λεφτά ναι οκ αρκετά ειναι αλλά τι να κανεις πλέον έχουν ανεβεί οι υπηρεσίες αλλά εάν τα έχεις κ θες αξίζει να τη συναντήσεις.Εγω προσωπικά θα την συναντήσω ξανά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 15, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή