Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 7 10
Call-Girls
46038
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Γνωρίζοντας από τους προηγούμενους (να είστε καλά) τους περιορισμούς που έχει, ήθελα ένα καλό γαμήσι με μια καλή πίπα. Πράγματι ωραίο πρόσωπο και σώμα, από τα ωραιότερα βυζιά που έχω συναντήσει (θα ήθελα να είχε piercing μόνο στο ένα για να χορταίνεις πιπίλισμα) κώλος για πολύ πασπάτεμα. Αν ήταν και ψηλότερη και λίγα κιλά περισσότερα, θα μιλάγαμε για ένα εκρηκτικό σύνολο. Η πίπα της είναι πολύ καλή με βαθιές αριστοτεχνικές καταδύσεις με συνοδό μούλιασμα αρχιδιών (προνόησα να είναι φρεσκοξυρισμένα). Με καβάλησε καλά και δυνατά και γύρισμα στα 4 όπου και βγήκα νωρίς, ξανά πίπα και της τα έδωσα τελικά στο στόμα της. Δεύτερος γύρος δεν ολοκληρώθηκε, χρειαζόμουν περισσότερο χρόνο αλλά το πουτανάκι φρόντισε να μου περιποιηθεί ξανά το πουλί και τις μπάλες μου με το χέρι και το στόμα της σχεδόν ως την λήξη. Με λίγα λόγια το μενού είχε πολύ πίπα που το γούσταρα με την συγκεκριμένη λόγω του όμορφου προσώπου της. Ξανά ευχαριστώ τους προηγούμενους που έδωσαν με τις κριτικές τους τις σωστές παρατηρήσεις ώστε να αποφύγω τυχόν στραβοπάτημα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 16, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 203378
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1

β) παρότι δεν έκανα γλειφομούνι αλλά πέρασα με φιλάκια στη κάτω περιοχή της, δυσάρεστες οσμές δεν υπήρξαν. Η κοπέλα ήταν ολοκάθαρη παντού.