Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 3 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Οταν διαβασα τη κριτικη του Natura αποφασισα να τη παρω και εγω .Ηρθε στην ωρα της .Οταν ανοιξα τη πορτα ειδα ενα πιπινι με ωραιο χαμογελο , ωραιο προσωπο , ωραια ματακια και λεπτο οπως το γουσταρω . Φορουσε ενα παντελονι ,ενα μπουζακι ασπρο και ενα κορμακι απο μεσα , με ωραιο μαυρο σουτιεν που τονιζε τα ωραια βυζακια της .Δε μιλα αγγλικα ,ουτε Ελληνικα ,αλλα με τα λιγα πορτογαλικα που ξερω και τα ισπανικα εγινε η συνεννόηση και εσπασε ο παγος . Παρειγγειλε ενα Μοχιτο αλλα ωσπου να ερθει ειχαμε πλακωθει στα γλωσσοφιλα και καβαλλησε απο πανω μου τριβοντας το πουτσο μου με το μουνακι της .Ηρθε και το μοχιτο ηπιε δυο τρεις γουλιες και αρχισε το παιχνιδι . Οταν γδυθηκε ,φανηκαν τα ωραια δυαρια βυζακια της με ωραιες ρωγες .Τη περιποιουμε και εδειχνε να το απολαμβανει με ωραιες φωνουλες και ανταποδιδει με πιπα πολυ καλη ΑΚΑ . Της το καρφωνω στο μουνακι της που ειχε πολυ καλη αισθηση , αν και εχει κανει παιδι και εδειχνε να γουσταρει και με τραβουσε για να της τον χωνω οσο πιο βαθια μπορω .Κουναγε τη λεκανη της και συμμετειχε σα να γαμουσα τη γκομενα μου.Αφου βαζει τζελ της το καρφωνω στο κωλαρακι της . Στην αρχη εδειχνε να ποναει , αφου η τρυπα της δε δειχνει δουλεμενη .Μετα ομως απο μερικες πουτσιες με τραβαγε και γουσταρε ολο μεσα και το απολαμβανε .Ηταν τοσο μεγαλη η καυλα να βλεπω το κωλαρακι της τα βυζακια της να κουνιουνται και τα ομορφα ματακια της που εχυσα στο κωλαρακι της . Μπανακι , μοχιτο και λιγο σοσιαλ και δευτερος γυρος . Δε μπορεσα να χυσω παλι , αν και γαμησα ολες τις τρυπες της και μου τον επαιξε ,αλλα δε φταει αυτη . Εγω φταιω γιατι ημουν κουρασμενος . Οτι της ζητησα το εκανε με μεγαλη ευχαριστηση ,σα να ειναι η γκομενα μου . Αντεχει και σε δυνατα πουτσιδια και δειχνει να γουσταρει . Θελει ομως λιγο προσοχη για τους παντρεμενους γιατι οταν καυλωνει δαγκωνει και μου αφησε ενα δαγκωμα στον ωμο. Εκλεψε λιγο στην ωρα ,ενα εικοσαλπτο ,αλλα ολα καλα γιατι ο στοχος επετευχθει .Το πιπινι ειναι καθαρο ,δεν εχει piercing και εχει ενα μικρο tattoo στο χερι ( κατι γραμματα μαλλον γαι το παιδι της ) και στο δεξι ποδι ( πεταλουδα αν θυμαμαι καλα) γουσταρει πουτσα ,ξερει να γαμιεται και για οσους γουσταρουν GFE , τη συνιστω ανεπιφυλαχτα . Για οσους γουσταρουν πισω πορτα τη συνιστω επισης . Θα ξανατιμηθει τις επομενες ημερες , αφου φυγει η γυναικα μου .Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 15, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
390€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή