Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 15 10
Call-Girls
58772
Γενική βαθμολογία
2.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Με το που ήρθε στο χώρο μου ήταν ψυχρή και απόμακρη. Τη ρωτάω απλά για να σπάσει λίγο ο πάγος από ποια περιοχή της Ρωσίας είναι και μου απαντάει "για ποιο λόγο να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση"; Δεν λέω ότι είμαι στους τοπ πελάτες των γραφείων συνοδών, αλλά τα χιλιόμετρα μου τα έχω γράψει αρκετά ούτως ώστε να μην ανέχομαι συμπεριφορές που δεν έχω ούτε από κοπέλες που γνωρίζω μόνος στις εξόδους μου.
Μετά από συνεννόηση με το γραφείο, το οποίο ήταν άψογο, κανονίστηκε να με επισκεφθεί άλλη κοπέλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Όπως πάντα τοπ εξυπηρέτηση από το γραφείο, απλά κατ' εμέ μακριά από τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Μετά από συνεννόηση με το γραφείο, το οποίο ήταν άψογο, κανονίστηκε να με επισκεφθεί άλλη κοπέλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Όπως πάντα τοπ εξυπηρέτηση από το γραφείο, απλά κατ' εμέ μακριά από τη συγκεκριμένη κοπέλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
efgh5678
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2025
Kαι πολυ καλα εκανες! Ακόμα με μαλλι αφάνα και μεγαλα γυαλια σκαει στα ραντεβου γιατι απο συμπεριφορα σίγουρα δεν αλλαξε!
S
srek7
16 Μαΐου, 2025
Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες! Δεν μας κάνουν χάρη, πληρώνονται για να είναι φιλικές, χαμογελαστές, σέξι και ελκυστικές, σε αντίθετη περίπτωση δεν κάνουν για το συγκεκριμένο επάγγελμα! Ελπίζω, μ' αυτή τη συμπεριφορά, να μη τη πλήρωσες...
D
dorcel
17 Μαΐου, 2025
Κάποτε ήταν περιποιημένη και ευγενική, από ότι φαίνεται πλέον δεν τη νοιάζει, κρίμα!
BigMountain
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3