Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 34 10
Call-Girls 126678
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ άνετη με τον ρόλο της για την ηλικία που έχει... Την βλέπεις... είναι ολόιδια με τις φωτογραφίες, αλλά λες μέσα σου... μπορεί αυτή τώρα να είναι και για πορνοκατάσταση....; Η ανατροπή έρχεται μόλις ξεκινάει την επαφή με την πούτσα... της βγαίνει η πουτάνα η αληθινή που και να μην ξέρει προσπαθεί για να μην χάσει ένα καλό γαμήσι.
Στην αρχή φάγαμε ένα δεκάλεπτο με σόσιαλ γιατί είναι πολύ όμορφη για να προσπεράσεις απλά στο σεξ. Ακόμα δεν είχα καταλάβει αν είναι ικανή έσκορτ. Λίγο τα φιλιά στο στόμα αλλά και μετά η πίπα της, δεν αφήσανε καμία αμφιβολία στο μυαλό μου. Έχει τέλειο σώμα και ένα κωλαράκι του οποίου έγινα κάθισμα στο 69. Περιποιημένη, καθαρή, δεν έχω κάποια αρνητική παρατήρηση, μόνο να πω ότι η γκόμενα γουστάρει και ξεκινάει να τρίβει τον πάτο της στα μούτρα με επιμονή. Μετά αρχίσαμε ιεραποστολικό και παίξανε πάλι πολλά γλωσσόφιλα. Στην συμμετοχή ήταν πολύ καλή, σαν να είμαστε εραστές μετά από μέρες αποχής στο σεξ. Υπέροχη μουνότρυπα και ευτυχώς δεν την πλημμύρισε με τζελ. Όσες στάσεις και να ζήτησα δεν είχαμε θέμα, έμπειρη και πολύ πρόθυμη.... απλά τα λίγα παραπάνω λεφτά που δίνεις πιάνουν τόπο μαζί της. Η αποθέωση στο θέαμα και στο γαμήσι ήταν στο πισωκολλητό. Απίστευτο στήσιμο με τις καύλες στο μέγιστο... ξεκίνησε βαριά βογγητά και κοπανίματα στον πούτσο μου. Μια χαλαρά και μια με ταχύτητα, εναλλάξ, την γαμούσα και της έριχνα χαστούκια στον κώλο. Μάζι της νιώθεις για άλλη μια φορά νέος, δεν περιγράφεται η στύση που μου προκάλεσε και η επιθυμία μου να χύσω αυτό το μουνί παραμένει ακόμα και μέρες μετά την συνάντηση μαζί της.
Νομίζω πως είπα πολλά αλλά και όσα πρέπει για να καταλάβετε πόσο καλή είναι, εύχομαι να την προλάβετε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Z
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Yatoputso, manaconda13 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2025
Σιγά μη δεν την προλάβουμε! Αυτή και η φίλη της η Daria, έχουν κατασκηνώσει εδώ, χτύπησαν φλέβα χρυσού με την ακόρεστη επιθυμία μας να πηδάμε σλαβοπορνίδια.
2
21plus
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, xan4625, FireRider(2) και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1