Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 10 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το είχα ρίξει στη μελέτη πριν κλείσω ραντεβού με την Ταμάρα και διάβαζα τις κριτικές που είχαν γράψει οι συναγωνιστές γι'αυτην.Οποτε ψηθηκα σχετικά εύκολα γιατί οι περισσότεροι μιλούσαν με καλά λόγια.Η μόνη ένσταση μου ήταν ότι έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από την τελευταία κριτική και δεν ήξερα αν θα συναντήσω κάτι μπαγιάτικο.Τελικα όλα πήγαν καλά η κοπέλα είναι σούπερ.Μαυρο μαλλί, σκούρα πράσινα μάτια,τσιμπουκοχειλα, πρόστυχο βλέμμα, συμπαθητικό χαμόγελο.Το βυζί της είναι άσσος με μεγάλες πιπίλες οι οποίες είναι συνέχεια τσίτα.Φοβερο κορμί χωρίς κυτταρίτιδα, καλοσχηματισμένο, ωραίος κωλος, σφιχτή επιδερμίδα και πολύ όμορφο μουνακι με τα μουνόχειλα να είναι ανοιχτά σαν γαρύφαλλο.Μου είπε ότι της αρέσει πολύ η γυμναστική οπότε ίσως αυτή είναι η αιτία που το σώμα της είναι σε καλή κατάσταση.Μετα το ντους με πλάκωσε κατευθείαν στα τσιμπούκια.Γλειψιμο παντού με μπόλικο σάλιο, χτυπούσε τον πουτσο μου πάνω στη γλώσσα της, έριχνε πρόστυχες ματιές και φαινόταν ότι το έκανε με όρεξη.Ειχε αρκετή διάρκεια και μπορώ να πω ότι το απόλαυσα.Στον αγώνα νομίζω παίχτηκε καλή μπαλιτσα.Στην αρχή με καβάλησε και άρχισε τα κουνήματα.Μετα ακολούθησαν κι άλλες στάσεις κι όσο περνούσε η ώρα τα γλωσσοφιλα γινόταν όλο και πιο παθιασμένα,τα βογγητα της πιο έντονα,με εσφιγγε πάνω της για να την γαμησω πιο δυνατά και φυσικά είχε καλές αντοχές σε υψηλή ένταση.Απο ένα σημείο και μετά νόμιζα ότι γαμουσα την γκόμενα μου.Η Ταμάρα ξεκάθαρα μπορεί να προσφέρει gfe.Τελείωσα στο στόμα της και αυτή με κοιτούσε στα μάτια.Μεχρι και την τελευταία στιγμή ήταν άψογη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή