Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.8 4 10
Call-Girls
17100
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Οι φωτό πολύ επεξεργασμένες καμία σχέση με την πραγματικότητα. Συνεννόηση με το γραφείο καλή, κανονίστηκε συνάντηση σε ξενοδοχείο στα νότια.
Η κοπέλα ήρθε απλοϊκά ντυμένη στα όρια του κιτς λες και πήγαινε λαϊκή, (απλό φόρεμα, άσπρα σοσόνια και κάτι πάνινα παπούτσια) νύχια χεριών απεριποίητα, πόδια με εμφανή σημάδια μελανιών. Καμία αίσθηση θυληκότητας, καμία αίσθηση συνοδού. Πρόσωπο οκ συμπαθητικό ωραία μάτια και τα κλασικά φουσκωμένα χείλη, χωρίς ωστόσο να δικαιολογεί το ύφος είμαι κάτι μεταξύ Megan Fox και Margot Robbie που μου έβγαλε.
Αφού περνάμε την πρώτη κρυάδα με την εμφάνιση, ζητάει τα χρήματα. Της δίνω 200 €, απαντάει το χαζό ψέμα (δεν έχω ρέστα!!). Πρότεινε τουλάχιστον κάτι έξτρα βρε κοπελιά... Δεύτερη κρυάδα. Στη συνέχεια ζητάει ποτό. Της απαντάω ότι το ψηγείο δεν έχει κάτι και θα πρέπει να παραγγείλουμε από το bar του ξενοδοχείου. Ζητάει επιτακτικά να παραγγείλουμε χωρίς έστω ένα παρακαλώ.... Προσποιούμαι ότι καλώ στο bar, προσπαθώντας να σκεφτώ ήδη τρόπο για να την διώξω.
Της λέω δεν απαντάει το bar. Εκείνη ξυνίζει τα μουτρα λες και άνοιγε μπουκάλι γάλα που έχει μείνει έναν μήνα εκτός ψυγείου και μου λέει ένα "Let's start..." λες και πήγαινε σε καταναγκαστικά έργα. Στο σημείο αυτό, έχοντας ξενερώσει απίστευτα, της ζητάω ευγενικά να αποχωρήσει. Ξυνίζοντας ακόμα περισσότερα ρωτάει "You don't like me?" Της λέω δεν είναι αυτό. Κρατάει από μόνη της € 50, για ταξί λέει και πετάει τα υπόλοιπα χρήματα στο κρεβάτι, μου λέει ότι δεν συμπαθεί καθόλου πελάτες σαν εμένα που σπαταλάμε τον πολύτιμο χρόνο της και ποιος είμαι εγώ που της τρώει τον χρόνο και αποχωρεί.
Ανακουφισμένος ενημερώνω το γραφείο για το τι έγινε. Το γραφείο, άψογο, ζήτησε συγγνώμη και πρότεινε να στείλει κάποια άλλη κοπέλα, ωστόσο είχα ξενερώσει αφάνταστα και δεν δέχτηκα. Λίγο αργότερα, λαμβάνω μήνυμα από το γραφείο ότι η κοπέλα επέστρεψε στη ρεσεψιόν € 30.
Στο σημείο αυτό σημειώνω το μόνο φάουλ του γραφείου. Προφανώς η επιστροφή έγινε με προτροπή του γραφείου, θα περίμενα ωστόσο να γίνει πιο διακριτικά (π.χ. iris, συμψηφισμό ή έστω ας τ' άφηνε στο δωμάτιο κάτω από την πόρτα...).
Συνοψίζοντας, μια πολύ κακή εμπειρία λόγω αγενούς συμπεριφοράς.
Χωρίς να θέλω να γενικεύσω και προφανώς υπαρχουσών εξαιρέσεων, θεωρώ ότι μετά τον πόλεμο τα κορίτσια του Ανατολικού μπλοκ έχουν ένα ύφος divas, χάνοντας κατά κράτος τη μάχη σε σύγκριση με τις λατίνες.
ΥΓ 1: Προσωπική εκτίμηση, μακριά από τη συγκεκριμένη κοπέλα με όποιο όνομα κι αν εμφανίζεται (λογικά σε νέο tour θα αλλάξει πάλι όνομα, ίσως σκόπιμα για να μην μπορούν οι συναγωνιστές να την βρουν στο bou και να γράψουν κριτική, καθως κι εγώ δυσκολεύτητα αρκετά να εντοπίσω το προφίλ).
ΥΓ 2: Μην επιλέγετε κοπέλες με στημένες φωτό (θα πρέπει να έχει μερικές selfie).
ΥΓ 3: Μην δίνετε αξία σε ανθρώπους που δεν αξίζουν...
Να προσέχετε...
Η κοπέλα ήρθε απλοϊκά ντυμένη στα όρια του κιτς λες και πήγαινε λαϊκή, (απλό φόρεμα, άσπρα σοσόνια και κάτι πάνινα παπούτσια) νύχια χεριών απεριποίητα, πόδια με εμφανή σημάδια μελανιών. Καμία αίσθηση θυληκότητας, καμία αίσθηση συνοδού. Πρόσωπο οκ συμπαθητικό ωραία μάτια και τα κλασικά φουσκωμένα χείλη, χωρίς ωστόσο να δικαιολογεί το ύφος είμαι κάτι μεταξύ Megan Fox και Margot Robbie που μου έβγαλε.
Αφού περνάμε την πρώτη κρυάδα με την εμφάνιση, ζητάει τα χρήματα. Της δίνω 200 €, απαντάει το χαζό ψέμα (δεν έχω ρέστα!!). Πρότεινε τουλάχιστον κάτι έξτρα βρε κοπελιά... Δεύτερη κρυάδα. Στη συνέχεια ζητάει ποτό. Της απαντάω ότι το ψηγείο δεν έχει κάτι και θα πρέπει να παραγγείλουμε από το bar του ξενοδοχείου. Ζητάει επιτακτικά να παραγγείλουμε χωρίς έστω ένα παρακαλώ.... Προσποιούμαι ότι καλώ στο bar, προσπαθώντας να σκεφτώ ήδη τρόπο για να την διώξω.
Της λέω δεν απαντάει το bar. Εκείνη ξυνίζει τα μουτρα λες και άνοιγε μπουκάλι γάλα που έχει μείνει έναν μήνα εκτός ψυγείου και μου λέει ένα "Let's start..." λες και πήγαινε σε καταναγκαστικά έργα. Στο σημείο αυτό, έχοντας ξενερώσει απίστευτα, της ζητάω ευγενικά να αποχωρήσει. Ξυνίζοντας ακόμα περισσότερα ρωτάει "You don't like me?" Της λέω δεν είναι αυτό. Κρατάει από μόνη της € 50, για ταξί λέει και πετάει τα υπόλοιπα χρήματα στο κρεβάτι, μου λέει ότι δεν συμπαθεί καθόλου πελάτες σαν εμένα που σπαταλάμε τον πολύτιμο χρόνο της και ποιος είμαι εγώ που της τρώει τον χρόνο και αποχωρεί.
Ανακουφισμένος ενημερώνω το γραφείο για το τι έγινε. Το γραφείο, άψογο, ζήτησε συγγνώμη και πρότεινε να στείλει κάποια άλλη κοπέλα, ωστόσο είχα ξενερώσει αφάνταστα και δεν δέχτηκα. Λίγο αργότερα, λαμβάνω μήνυμα από το γραφείο ότι η κοπέλα επέστρεψε στη ρεσεψιόν € 30.
Στο σημείο αυτό σημειώνω το μόνο φάουλ του γραφείου. Προφανώς η επιστροφή έγινε με προτροπή του γραφείου, θα περίμενα ωστόσο να γίνει πιο διακριτικά (π.χ. iris, συμψηφισμό ή έστω ας τ' άφηνε στο δωμάτιο κάτω από την πόρτα...).
Συνοψίζοντας, μια πολύ κακή εμπειρία λόγω αγενούς συμπεριφοράς.
Χωρίς να θέλω να γενικεύσω και προφανώς υπαρχουσών εξαιρέσεων, θεωρώ ότι μετά τον πόλεμο τα κορίτσια του Ανατολικού μπλοκ έχουν ένα ύφος divas, χάνοντας κατά κράτος τη μάχη σε σύγκριση με τις λατίνες.
ΥΓ 1: Προσωπική εκτίμηση, μακριά από τη συγκεκριμένη κοπέλα με όποιο όνομα κι αν εμφανίζεται (λογικά σε νέο tour θα αλλάξει πάλι όνομα, ίσως σκόπιμα για να μην μπορούν οι συναγωνιστές να την βρουν στο bou και να γράψουν κριτική, καθως κι εγώ δυσκολεύτητα αρκετά να εντοπίσω το προφίλ).
ΥΓ 2: Μην επιλέγετε κοπέλες με στημένες φωτό (θα πρέπει να έχει μερικές selfie).
ΥΓ 3: Μην δίνετε αξία σε ανθρώπους που δεν αξίζουν...
Να προσέχετε...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10

Συνήθως δεν παραφέρομαι, αλλά απο το μπράτσο και έξω, για να
μην έχουμε και χειρότερα!
Τα λεφτά μας, όπως και τα δικά τους, είναι ιερά...
Ποτέ δεν τα πέταξα στο κρεβάτι και το ίδιο απαιτώ!
Τα call girls θεωρώ είναι και πιο επικίνδυνα για μεταδιδόμενα γιατί προσφέρουν πιο πολλές ριψοκίνδυνες υπηρεσίες αφού πληρώνονται περισσότερα
Εσείς που παίρνετε πουτάνες των 20 ευρώ και μας κουνάτε το δάχτυλο επειδή παίρνουμε εσκόρτ των 150+, είστε αστείοι. Είχαμε την τύχη να γαμήσουμε θεόμουνα με εξαιρετικές υπηρεσίες. Οπότε εσείς δώστε αυτά που μπορείτε κι εμείς αυτά που μπορούμε κι εκεί που πρέπει.
Και ποιός το λέει ότι αυτές των 20 είναι λιγότερο επικίνδυνες; Στα βρωμερά μπούρδελα;
@Yπογόης
Να δεις τώρα εσύ που κάποιον παπάρα από παλιά μου θυμίζεις...
Που τα έχωνε στους παντρεμένους του σάη και αναφερόταν απαξιωτικά στις εργαζόμενες, ειδικά στα κολ γκιρλ...
"ένα παλιόμουνο υποτίθεται πολυτελείας".
Σύνελθε τύπε και μη χαρακτηρίζεις τόσο άθλια ανθρώπους, ειδικά όταν καταλήγεις να τους/τις πληρώνεις κιόλας για τις υπηρεσίες τους.
Συμφωνώ με τον @John100
Προσωπικά δεν έχω πάει σε μπουρδέλο...
Όμως με τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί η υγιεινή ενός εσκορτ με κάποια
που δουλεύει εκεί.
Εκτός και αν νομίζεις ότι τα καταγώγια με τον κάθε πακι και το καλαθάκι γεμάτο καπότες που μυρίζουν είναι υγεία!
Θα σταθώ όμως στο ότι επενδυτικά είσαι εντελώς σκράπας
10-15 λεπτά με 20 ευρώ και να σου χτυπάει η τσατσά την πόρτα στο "τελείωνε"
είναι περίπου 100-120 ευρώ την ώρα με εσκορτ.
Η διαφορά των 40-60 επιπλέον, είναι ότι πηδάμε μουνάρες(όπως αναφέρθηκε σε άλλο σχόλιο) και κυρίως ότι απολαμβάνουμε την στιγμή.
οσο για το σχολιο του υπογοη νταξει αμα δεν καταλαβαινει καποιος ποσα παραπανω πραγματα παιρνουμε εχοντας στα χερια μας μια βιζιτα αντι να παμε να γαμησουμε στο μπουρδελο τι χρειαζεται να πουμε κατι παραπανω.
καλυτερα μια φορα στο τοσο μια βιζιτα παρα πολυ συχνα σε μπουρδελα.