Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 10 10
Call-Girls
33665
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Όλα καλά με τη συγκεκριμένη αλλά να ξέρετε ότι δεν είναι πιτσιρίκα. Τη φρεσκάδα της νιότης δεν την έχει. Εγώ είμαι 33 χρονών και Και να σας πω την αλήθεια μεγαλύτερη μου είναι σίγουρα. Κρατιέται πάρα πολύ καλά, αλλά η ηλικία της ειδικά στο πρόσωπο φαίνεται. Έχει κάνει πολλή δουλειά το πρόσωπο και στο σώμα. Το μποτοξάκι έχει πετύχει πάρα πολύ στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, λίγο φουσκωμένα χείλια, αλλά όχι ενοχλητικά. Μπήκε μέσα πολύ ορεξάτη και ωραία ντυμένη. Το website του γραφείου δε φαίνεται το πρόσωπο της. Οπότε δεν ξέρει κανείς τι θα περιμένει. Αν και όμορφο προσώπο το γεγονός ότι δεν είχε την φρεσκάδα της νιότης εμένα εκείνη τη στιγμή με χάλασε. Παρόλα αυτά επαναλαμβάνω ότι είναι όμορφη κοπέλα και πολύ καλά διατηρημένη. Εχει φοβερό σώμα petit, είναι μικροκαμωμένη αλλά με την καλή έννοια. Μπορείς και την γυρίζεις εύκολα στο κρεβάτι. Ξέρει πολύ καλά να πηδιέται, κάναμε 2 γύρους. Το σώμα έχει κάτι ξεβαμμένα τατουάζ και στην πλάτη και στην κοιλιά τα οποία δεν είναι και ότι καλύτερο. Το βυζί σιλικόνη αλλά πολύ καλά σε μέγεθος, όχι υπερβολικά και φαίνονται σχεδόν και φυσικά με πολύ ωραίες ρώγες. Το μουνί δεν το παρατήρησα να σας πω την αλήθεια, αλλά η κωλοτρυπίδα και ο κώλος ήταν όλα τα λεφτά. Ειδικά η κωλοτρυπίδα ήτανε σφιχτή λευκή και πανέμορφη. Χτύπησε το κινητό της σε μηνύματα δυο τρεις φορές λίγο με ξενέρωσε και ενώ ξεκίνησε καλά μετά γύρισε λίγο διεκπεραιωτικά. Χημεία δεν είχαμε ιδιαίτερη, Οπότε ήταν σαν να ήρθε για το μεροκάματο να κάνει τη δουλειά της και να φύγει. Δεν πέρασα άσχημα αλλά ταυτόχρονα δεν θα την ξανασυναντούσα. Σίγουρα δεν έχασα τα λεφτά μου αλλά ταυτόχρονα δεν ήταν και μια εμπειρία που μου έμεινε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή