Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 205 10
Call-Girls
978856
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από δυσκολία να κλείσω με άλλες ανεξάρτητες, αποφάσισα να δοκιμάσω την σεξοτύχη μου με την Αντριάννα.
Μήνυμα στο Viber, άμεση ανταπόκριση και κατόπιν τηλεφώνημα όπως επιθυμεί η κοπέλα για επιβεβαίωση.
Ραντεβού λοιπόν στον Μπιλακο σε δωμάτιο της αρεσκείας της.
Μετά από πολύ μικρή καθυστέρηση, φτάνει στο δωμάτιο, με κολλητό φόρεμα με το βυζι να μην μπορεί να κρατηθεί εντός του φορέματος,,,
Κοντούλα, πολύ όμορφο προσωπάκι, αδύνατη με γυμνασμένο κορμί.
Ξεκινήσαμε με ωραία κουβεντούλα και κατοπιν με ρώτησε τι μου αρέσει για να προσαρμόσει αντίστοιχα το πρόγραμμα της.
Και ο αγώνας ξεκίνησε με ωραία πιπουλα που έγινε mouth fuck.
Έπειτα σειρά είχε το πρωκτικό που ήθελα πολύ να το βάλω σε αυτό το πολύ ωραίο κωλαρακι. Έγινε προετοιμασια με το δάκτυλο και πραγματικά έδωσα πόνο στα τέσσερα με σφαλιάριες στα κωλομερια. Αυτή η γυναίκα ξέρει πραγματικά να σε καυλωνει.
Μετά για να τελειώσω, πίπα απίστευτη και κάποια στιγμή μου βάζει τον πουτσο στο μουνι της και αρχίζουν να τρέχουν ποτάμι τα υγρά της. Τελείωμα φυσικά στο στόμα της που πραγματικά με στράγγιξε.
Μετά πάλι κουβεντούλα, και ενώ είχε περάσει η ώρα, ήθελε να με τελειώσει για δεύτερη φορά…. Ξεκίνημα με πίπα που κατελειξε να μου γλύφει το κωλαρακι και εγώ να καταθέτω για δεύτερη φορά στο στοματάκι της.
Πραγματικά όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, νόμιζα ότι παίζω σε τσόντα…
Σίγουρα θα την ξαναδώ γιατί πέρασα απίστευτα !!!
Μήνυμα στο Viber, άμεση ανταπόκριση και κατόπιν τηλεφώνημα όπως επιθυμεί η κοπέλα για επιβεβαίωση.
Ραντεβού λοιπόν στον Μπιλακο σε δωμάτιο της αρεσκείας της.
Μετά από πολύ μικρή καθυστέρηση, φτάνει στο δωμάτιο, με κολλητό φόρεμα με το βυζι να μην μπορεί να κρατηθεί εντός του φορέματος,,,
Κοντούλα, πολύ όμορφο προσωπάκι, αδύνατη με γυμνασμένο κορμί.
Ξεκινήσαμε με ωραία κουβεντούλα και κατοπιν με ρώτησε τι μου αρέσει για να προσαρμόσει αντίστοιχα το πρόγραμμα της.
Και ο αγώνας ξεκίνησε με ωραία πιπουλα που έγινε mouth fuck.
Έπειτα σειρά είχε το πρωκτικό που ήθελα πολύ να το βάλω σε αυτό το πολύ ωραίο κωλαρακι. Έγινε προετοιμασια με το δάκτυλο και πραγματικά έδωσα πόνο στα τέσσερα με σφαλιάριες στα κωλομερια. Αυτή η γυναίκα ξέρει πραγματικά να σε καυλωνει.
Μετά για να τελειώσω, πίπα απίστευτη και κάποια στιγμή μου βάζει τον πουτσο στο μουνι της και αρχίζουν να τρέχουν ποτάμι τα υγρά της. Τελείωμα φυσικά στο στόμα της που πραγματικά με στράγγιξε.
Μετά πάλι κουβεντούλα, και ενώ είχε περάσει η ώρα, ήθελε να με τελειώσει για δεύτερη φορά…. Ξεκίνημα με πίπα που κατελειξε να μου γλύφει το κωλαρακι και εγώ να καταθέτω για δεύτερη φορά στο στοματάκι της.
Πραγματικά όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, νόμιζα ότι παίζω σε τσόντα…
Σίγουρα θα την ξαναδώ γιατί πέρασα απίστευτα !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2

Όπως το γράφεις είναι σαν να το έβαλες απευθείας από το στόμα στο μουνί, δηλαδή άκα. Δεν λέω ότι έγινε έτσι, φιλικά το σχολιάζω.
Παράλειψη μου, φυσικά με προφυλακτικό. Ακα δεν κάνω ποτέ με call girls.