Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 15 10
Call-Girls
33366
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κλασσική πρέσβειρα της μεγάλη Ρωσικής σχολής.
Φωτογραφίες ακριβείς χωρίς επεμβάσεις παρά μόνο στα χείλη. Αυτό δεν με τρελαίνει οπτικά αλλά πάντα βοηθάει στην πίπα γιατί αγκαλιάζει τον πούτσο.
Τεσπα
Φιλάει διστακτικά αλλά γρήγορα με τις σωστές κινήσεις λύνεται.
Αν έδινε και κώλο θα ήταν καθαρό εννιάρι στις υπηρεσίες αλλά και πάλι δεν αισθάνθηκα κάποια φοβερή έλλειψη.
Σε καμία στιγμή δεν μου έβγαλε κάτι ψεύτικο το αντίθετο μάλιστα νόμιζα ότι ήμουν με γκόμενα που ψάρεψα σε μπαράκι.
Την τιμή θα την ήθελα ελαφρώς κατεβασμένη γι αυτό και το ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα.
Ας ελπίσουμε να τελειώσει ο πόλεμος και τα κορίτσια από την αγαπημένη μας χώρα να επιστρέψουν για να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές.
Φωτογραφίες ακριβείς χωρίς επεμβάσεις παρά μόνο στα χείλη. Αυτό δεν με τρελαίνει οπτικά αλλά πάντα βοηθάει στην πίπα γιατί αγκαλιάζει τον πούτσο.
Τεσπα
Φιλάει διστακτικά αλλά γρήγορα με τις σωστές κινήσεις λύνεται.
Αν έδινε και κώλο θα ήταν καθαρό εννιάρι στις υπηρεσίες αλλά και πάλι δεν αισθάνθηκα κάποια φοβερή έλλειψη.
Σε καμία στιγμή δεν μου έβγαλε κάτι ψεύτικο το αντίθετο μάλιστα νόμιζα ότι ήμουν με γκόμενα που ψάρεψα σε μπαράκι.
Την τιμή θα την ήθελα ελαφρώς κατεβασμένη γι αυτό και το ίσως στο αν θα την ξανασυναντούσα.
Ας ελπίσουμε να τελειώσει ο πόλεμος και τα κορίτσια από την αγαπημένη μας χώρα να επιστρέψουν για να μας χαρίσουν όμορφες στιγμές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα