Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 13156
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ειπα να ρισκαρω, διχασμενος αναμεσα στις κριτικες αλλα και της επιθυμιας μου να δω απο κοντα αυτη τη γκομενα. Πηρα τηλεφωνο και ηταν διαθεσιμη για το βραδυ, η τιμη στα 150 μαλλον λογικη αφου δεν ξερει και αγγλικα σκεφτηκα...
Γενικα ευχαριστημενος με την προετοιμασια της, στην ωρα της ετοιμη και την βρηκα να χαμογελα και ευτυχως χωρις υφακι περιεργο. Ομορφη γκομενα, περιπου ιδια με τις φωτογραφιες, κατα την γνωμη μου λιγο κατωτερη. Η μεταξυ μας χημεια ηταν καλη και οχι οτι μαζι της εκανα ενα ραντεβου που θα θυμαμαι αλλα γενικα αξιζε τα λεφτα.
Πρωτον τα φιλια της ηταν καλα, με γλωσσα και μπορω να πω οτι προσπαθησε να δειξει οτι και καλα της αρεσει. Το στομα της ηταν καθαρο, ωραια η ανασα της. Στην συνεχεια κινηθηκε με σχετικη διαθεση αλλα και περισσοτερο ενεργεια που με κινητοποιησε και εμενα που ειχα το αρχικο αγχος... Αρχισε γλειψιματα, μετα πιπα και καυλωσα για τα καλα. Με την ησυχια μου την εγλειψα στο μουνι και στο στηθος μεχρι να που και οι δυο θελαμε να αρχισει το γαμησι. Με ενα καλο στησιμο στα 4 ημουν υπερ ικανοποιημενος αφου οπως και να εχει η οψη της κωλαρας της προκαλει θαυμασμο. Στο μουνι εβαλε λιγο τζελ και η συνεχεια κυλησε οπως θα την ηθελα αλλα και παλι κατι το φοβερο δεν ηταν. Καποια βογγητα ηταν ωραια και καποια αλλα ψευτικα, απο ολη την ιστορια μου αρεσε που στηθηκε καλα και με αφηνε να την βαζω ολη μεσα. Επελεξα χυσιμο στα κωλομαγουλα και μετα απο επιμονη προσπαθεια για να μου τον καυλωσει η ωρα περασε και δευτερος γυρος δεν εγινε.
Αυτα γινανε μαζι της την μια ωρα που ειχαμε στην διαθεση μας... Ευχομαι καλα γαμησια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή