Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 109 10
Call-Girls 523811
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αννουλα !!
Δεν θα πω κάτι παραπάνω όσοι έχετε βρεθεί τα έχετε πει όλα θα μπω κατευθείαν στο ψητό !!

Με την αννουλα προσπαθούμε καιρό να βρεθούμε δεν βρίσκαμε ώρες μέρες και τα σχετικά.
Μετά από καιρό αφού τα βρήκαμε σε μέρα και ώρα είπαμε να το δούμε ,ξενοδοχείο σε γνωστό κέντρο της Αθήνα στέλνω αριθμό δωματίου με ενημερώνει ότι σε 10 έρχεται.
Όντως σε 10 ήταν εκεί ,χτυπάει την πόρτα βλέπω μια κοπέλα και πέφτει σαγόνι ήταν σαν την γειτόνισα που έχει μετακομίσει πρόσφατα στην γειτονιά και σου χτυπάει για ζάχαρη και εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι πως θα την γαμησεις !!
Μπαίνει στο δωμάτιο τα λέμε λίγο και φεύγει για φρεσκάρισμα ,βγαίνει μετά από 5 λεπτά με ροζ ζαρτιέρες και εκεί έμεινα μαλακάς αφού το κατάλαβε και γέλασε ,ξεκινάω το σπατουλαρισμα πρώτος αφού έχει πέσει φιλιά έντονα με γλώσσα ,ωραίο καθαρό μουνακι και υγρό με σταματάει μετά από λίγο ξεκινάει πίπα ,μετά από 2 λεπτά τελειώνω της ζητάω συγνώμη γιατί δεν το περίμενα τόσο γρήγορα πάω για μπάνιο καθόμαστε τα λέμε λίγο ξεκάνει πίπα δεύτερη φορά μετά από 5 λεπτά ξανά χύνω ,της ζήτησα να σταματήσει αλλά ήταν αργά ,εκεί έχω αρχίσει να αγχώνομαι συνήθως δεν τελειώνω ποτέ δύο φορές σε ραντεβού,αφού τα ξανά λέμε ξανά ξεκινάει πίπα αυτή την φορά της έδωσα χρόνο ,κάνει πίπα όπως μου αρέσει με ήχο ,με σάλιο αρκετό ,και βαθιά ,την σταματάω να ανέβει πάνω μου ,κουνιέται καλά και δίνει φιλιά στο στόμα σαν να είναι η κοπέλα σου ,την βάζω στα τέσσερα και εκεί βλέπω αυτό το θαυμάσιο κωλο της ,αλλά δεν την χάρηκα διότι μετά από 2-3 ξανά έχυσα ,δεν ξέρω πως το έκανε αυτό η Άννα ήμουν κι όλες πολύ κουρασμένος κατάφερε και με έκανα να χύσω 3 φορές σε 40 λεπτά σχεδόν ,αφού είχαμε λίγο χρόνο τα είπα κι όλας είναι κομπλέ τιπακι η αννουλα μας και σίγουρα θα την ξανά δω σύντομα !!
Να γαματε να περνάτε καλά !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 08, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 229354
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, Akamatos, Georgiou07 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαΐου, 2025
Ετών; (εσύ)
review reaction 1 Arxontas tou skotous
11 Μαΐου, 2025
Αυτος ειναι ο λογος που δε πρεπει να αγχωνομαστε ποτε μα ποτε!Οταν κατι παει στραβα χωρις να καναμε κατι στραβο σημαινει οτι δε μας ανταποδωθηκε η διαθεση και η θεληση!Οταν γινονται αυτα γινονται πραγματα που νομιζαμε οτι δε γινονταν!Επδιη θεωρησαμε οτι φταιξαμε ενω τελικα εφταιξαν αυτες!Η Αννα εδωσε αυτο που χρειαζοταν και ετσι πηγαν ολα ρολοι!Ναι πρωτα πρεπει να μας αρεσει η παρτενερ μας αλλα μετα πρεπει να μας δωσει αυτο που χρειαζομαστε η παρτερνετ.Μιλατε με ειλικρινεια παιδια,μη ντρεπεστε ειδικα οταν υπαρχουν τετοια κοριτσια να τα εμπιστευομαστε!
S
SpermCountry
review reaction 1 Katz
12 Μαΐου, 2025
Ακριβοθώρητη η Άννα...
12 Μαΐου, 2025
Τύπε προσπάθησε εκείνη την ώρα να σκέφτεσαι κάτι άλλο για να κρατηθείς και να μην έχεις πρόωρη εκσπερμάτωση. Αλλιώς κούμπωσε ένα επιβραδυντικό και καθάρισες:hi:
1
123BigGeorge
review reaction 1 Georgiou07, tiger21, men1975 και 1 ακόμα μέλος
12 Μαΐου, 2025
3 φορές σε 40 λεπτά?? Μάλιστα !!

3 περιπτώσεις υπάρχουν:
1 )είσαι πιτσιρικάς
2) Είχες κάνει πολύ χρόνο αποχή απο όλα πριν το ραντεβού
3) η κοπέλα είναι πολύ καλή στην δουλειά της.

Δεν μας είπες όμως? 150 ευρώ πλήρωσες μόνο? Την 3 εκτόνωση δωρο στην έκανε?
review reaction 1 tiger21, makao
12 Μαΐου, 2025
Ήταν σίγουρα ρεκόρ χαχαχαχ περάσαμε όμορφα όμωςςς, next time θα δώσουμε πιο πολύ πόνο χιχιχιχ
review reaction 1 ddimi80, Georgiou07, men1975 και 1 ακόμα μέλος
12 Μαΐου, 2025
Να σταματάει να συζητάτε με τις κοπέλες, κύριε . Αυτό φταίει, η κουβεντούλα, κουβέντα στη κουβέντα, να η εκσπερματιση...
12 Μαΐου, 2025
Βάζω εδώ κάποιες από της απαντήσεις γιατί δεν με αφήνει να απαντήσω στο καθένα ξεχωριστά δεν ξέρω ξέρω γιατί !!
Λοιπόν είμαι 33 χρονών !!
Κάνω σεξ συχνά απλά αλλάζω παρτενέρ !!
Πρώτη φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο και την προηγούμενη μέρα τον είχα κάνει λάστιχο και ήμουν και αρκετά κουρασμένος.
Όχι δεν ζήτησε παρά πάνω λεφτά ήταν μέσα στην ώρα.
Πιστεύω πως είχαμε την τέλεια χημεία τέλειος ίσως να μου αρέσει το gfe πιο πολύ από το hard core!
Αυτά από εμένα ελπίζω να σας κάλυψα !
review reaction 1 ddimi80, Arxontas tou skotous, tiger21 και 1 ακόμα μέλος
12 Μαΐου, 2025
Challenge! Θα κλεισω κι εγω ραντεβού για να σπασω το ρεκόρ! Σπασίκλας
review reaction 4 tiger21, 123BigGeorge
12 Μαΐου, 2025
@arxontas tou skotous ναι δώρο του την έκανα την τρίτη διότι οι πρώτες ήταν πολύ κοντά η μία στην άλλη οπότε απλά τις θεώρησα σαν μια
review reaction 1 review reaction 2 ddimi80, Pa Luki Luk, Arxontas tou skotous και 1 ακόμα μέλος
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2