Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 3 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα σε όλους από την βροχερή Θεσσαλονίκη και όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ανεβαίνει η θερμοκρασία τόσο ανεβαίνει και η διάθεση για πληρωμένο έρωτα.Φυσικα υπάρχει και ο μη πληρωμένος έρωτας αλλά εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα κατά τη γνώμη μου, καθώς οι περισσότερες γκόμενες είναι κουκουρούκου και υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας Σε όσους έχουν βρει κάτι αξιόλογο και σίγουρα είναι πολλοί εύχομαι καλή απόλαυση.Παω λοιπόν στα σίγουρα και ραντεβού με τη Ναόμι στο μικρό ξενοδοχείο.Σκουρο απαλό δέρμα, πρόσωπο κοντά στις φωτογραφίες, ομορφούλα θεωρώ, σαρκώδη χείλη και ψυχρό χαμόγελο.Τα βυζιά της είναι μεγάλα και φτιαγμένα.Ο κωλος της είναι τεράστιος! Ίσως είναι λίγο παραπάνω απ' όσο πρέπει για τα δικά μου γούστα.Παντως έχει κολάρα είτε με την καλή είτε με την κακή έννοια.Μου άρεσε η πίπα της ήταν αρκετά βαθιά με καλή περιποίηση στο κεφάλι, καλό ρυθμο και πολύ εργατική.Οταν ανέβηκε πάνω μου (cowgirl) και άρχισε να κουνιέται ήταν σαν να κλείδωσε τον πουτσο μου και έτσι ήρθε το πρώτο χύσιμο.Δεν μπόρεσα να κρατηθώ μάλλον ήξερε τι έκανε.Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε πάλι με (cowgirl) και είπα από μέσα μου "τώρα χοροπηδα όσο θες". Όταν την εστησα στα τέσσερα νομίζω ήταν η καλύτερη στάση γιατί έπεφτα με φόρα πάνω στα μαλακά καρπουζοκολομαγουλα της.Γενικα είχε καλή συμμετοχή στο σεξ και όσο περνούσε η ώρα βελτιωνόταν.Το λέω αυτό γιατί στην αρχή μου φάνηκε λίγο αδιάφορη.Με λίγα λόγια θέλει το χρόνο της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 04, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή