Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 3 10
Call-Girls
12398
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ο τίτλος ισως θυμίσει στους ανω των 45-50 ετων το "απο εξω εμφανιση απο μεσα ανεση" μια διαφημιση απο κατι εσωρουχα δεκαετίας 80 (μινερβα-ηλιος????)
Eκμεταλλευομενος μια συντομη επαγγελματική μου παρουσια στην Θεσνικη,ειπα να δοκιμασω την εν λογω κοπελα.
Οι φωτο ειναι 100% ιδιες-πραγμα σπανιο.Εχει ελαφρως φουσκωμενο πρόσωπο,καποιες στιγμες φαινεται υπερβολικο προς ασχημο,αλλα γενικα ειναι οκ.Παντως ο,τι βλέπεις παιρνεις 100%.
Σωμα αδυνατο καλλιγραμο με τατουαζ και σολαριουμ (καβλωτικος συνδυασμος ) και βυζια φουσκωμενα 4αρια
Καλη επικοινωνια.Καλο ντυσιμο σεξυ.
Πίπα ικανοποιητική,με σαλιο και χερι το οποίο βγαζει αμα το ζητησεις-παντως δεν την λες και σουπερ πιπατζου.
Ωραια στησιματα,καλη αισθηση,δεν ειναι για πολύ μεγάλα μεγεθη.
Επιμυθιο
Τσοντοεμφανιση
Καλη επικοινωνία-ευγενική
Σερβις ικανοποιητικό που δεν συνάδει πληρως ομως με την πορνοεμφανιση της.
Γενικά ,περασα καλά και θα την ξαναεπαιρνα ανετα.
Eκμεταλλευομενος μια συντομη επαγγελματική μου παρουσια στην Θεσνικη,ειπα να δοκιμασω την εν λογω κοπελα.
Οι φωτο ειναι 100% ιδιες-πραγμα σπανιο.Εχει ελαφρως φουσκωμενο πρόσωπο,καποιες στιγμες φαινεται υπερβολικο προς ασχημο,αλλα γενικα ειναι οκ.Παντως ο,τι βλέπεις παιρνεις 100%.
Σωμα αδυνατο καλλιγραμο με τατουαζ και σολαριουμ (καβλωτικος συνδυασμος ) και βυζια φουσκωμενα 4αρια
Καλη επικοινωνια.Καλο ντυσιμο σεξυ.
Πίπα ικανοποιητική,με σαλιο και χερι το οποίο βγαζει αμα το ζητησεις-παντως δεν την λες και σουπερ πιπατζου.
Ωραια στησιματα,καλη αισθηση,δεν ειναι για πολύ μεγάλα μεγεθη.
Επιμυθιο
Τσοντοεμφανιση
Καλη επικοινωνία-ευγενική
Σερβις ικανοποιητικό που δεν συνάδει πληρως ομως με την πορνοεμφανιση της.
Γενικά ,περασα καλά και θα την ξαναεπαιρνα ανετα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
190€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως