Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 2 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Αλλη μια που γυρισε μαγουλο στα φιλια.Προσωπο αδιαφορο.Κωλος πολυ κατω του μετριου.Σεξ που το ξεχνας.Μονο θετικο της συναντησης οτι εχυσε στο γλυφονουνι μου 2 φορες.Στα 250 ευρω μονο να γελας μπορεις με τετοιες υπηρεσιες και εμφανιση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 09, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, hornyasfuck, grigoris_ και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Μαΐου, 2025
Κριμα τα λεφτα αδερφε...το εχουμε πει πολλες φορες η συγκεκριμενη παταει στο δηθεν ονομα ....χρεωνει 250 ... και δεν κανει τιποτα....σχεδον 10 χρονια στην πιατσα και την εχει παρει ολη η αθηνα σχεδον...οταν καποτε ηταν στα 100-150 και ηταν φουλ φυσικη κατι αξιζε...επισης προσοχη καποιοι εχουν γραψει διαφορα για θεματα υγιηνης....
ΜΠ
Μέγας Παπατζής
review reaction 1 Bartender 74
11 Μαΐου, 2025
Πάντως στις τσόντες φαινεται πολυ καλη,τι να πω...Σεβομαι τις αποψεις του καθενα
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
11 Μαΐου, 2025
250? χαχαχα

Ρε μαλακες τι πατε και γαματε με 250 ευρω..?

Μη χαλατε την πιατσα!!!
review reaction 2 review reaction 3 hornyasfuck, mauros gatos(1), Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
11 Μαΐου, 2025
οποιος εχει δει τις τσοντες της γνωριζει πως δεν ξερει να γαμιεται
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, papaphilips
11 Μαΐου, 2025
Φίλε Δάντη, 250 ευρώ αντιστοιχούν σε 5 γεμάτα καρότσια του σούπερ μάρκετ με αγαθά. Είναι το φαγητό και όχι μόνο ενός ανθρώπου για ένα μήνα. Ή ο πατέρας σου είναι καραβοκύρης ή είσαι εισοδηματίας...Εγώ μόνο στην Φυλής πληρώνω το εικοσάρικο και είμαι ήσυχος... Χίλιες φορές ως λύση το Μεταξουργείο για 25 γαμήσια παρά να σου φάει 250 ευρώ για μισό γαμησι ένα παλιόμουνο...
review reaction 1 review reaction 3 hoftun, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5