Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 22 10
Call-Girls 87977
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Disclaimer για συναγωνιστές που δε θέλουν να χάσουν το χρόνο τους. 1) Η κοπέλα είναι λιγομίλητη σα παλιός ρεμπέτης (με πολύ καλύτερη εμφάνιση βέβαια). Ακόμη και εμένα με ξένισε που δε γουστάρω τα πολλά λόγια. 2) Δε συστήνεται σε αυτούς που θέλουν πρωτοβουλίες από τις κοπέλες. “Θέλω ο άνδρας να έχει το πάνω χέρι” (sic) όπως δήλωσε και η ίδια. Αφού τελειώσαμε με τα βαρετά, πάμε στα ωραία. Κλείσιμο μια καθημερινή και όχι ΣΚ όπως συνηθίζω γιατί από ότι βλέπω από τις κριτικές που μαζεύονται ταχύτατα και από τις διαθεσιμότητες της στο thread του γραφείου, δε πρέπει να χάνεις ευκαιρίες όταν τη βρίσκεις σε ώρες που σε βολεύουν. Το γραφείο γρήγορο και εξυπηρετικό.
Χτύπημα στην πόρτα και πρώτη εντύπωση θετικότατη. Ένα πανέμορφο πλάσμα με πράσινα μάτια που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως. Αλάβάστρινο δέρμα και ένα πανέμορφο πρόσωπο που θυμίζει την πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών του τίτλου, από τα πιο ωραία που έχω δει σε κοπέλα της δουλειάς, πέστε να με φάτε στα σχόλια. Ύψος 1,65-1,67 με τα τακούνια απογειώνονταν, εκμεταλευόμενη την ωραία της κορμοστασιά και τις πανέμορφες γάμπες της που τη δείχνουν ψηλότερη. Δήλωνει 21 χρονών και μάλλον τόσο είναι, στο θέμα σώματος τη βοηθά η ηλικία της αλλά θα χρειαστεί γυμναστική για να διατηρήσει τα κεκτημένα. Μάυρο μίνι και μαύρες γόβες πλαισίωναν το κορμάκι της. Η φωνή της χαμηλόφωνη και διακριτική σε αντίθεση με τα φιλιά της που μου χάρισε 5” μετά τις συστάσεις.
Πεντάλεπτο μπανάκι από την πλευρά της και έξοδος με ένα σετ κόκκινων εσωρούχων. Αφιερώσαμε χρόνο να διαλέξουμε παιχνίδια για την ίδια, που είχα φέρει εγώ αλλά και δικά της. Λεπτομέρειες έχουν αναφέρει οι προηγούμενοι, απλά να πω ότι τα παιχνίδια αξιοποιήθηκαν στο έπακρο και είχαμε ένα γύρο έντονης οπίσθιας παραβίασης. Ντουζάκι και από τους δυο, (πολύ) σύντομη κουβεντούλα και μερικά γλωσσόφιλα ακόμη για τον αποχαιρετισμό. Συνοψίζοντας λοιπόν, έχω να συμβουλεύσω μετ’επιάσεως τους οπαδούς των γυναικών που αφήνουν στον άνδρα τον έλεγχο να τη συναντήσουν οπωσδήποτε. Με αγάπη σας λέω κόφτε το λαιμό σας και συναντήστε την. Προσωπικά σκέφτομαι δίωρο για την επόμενη φορά, παρά το κόστος, διότι θεωρώ ότι η κοπέλα έχει πολλά να δώσει στο ερωτικό παιχνίδι και μια ώρα δεν αρκεί. Κλείνοντας να προτρέψω σε μια ακόμη κριτική μου να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, η κοπέλα είναι γκαζιάρα αλλά έχει και αυτή τα όρια της και την υγειινή σας (ήταν πεντακάθαρη) και η Αναστασία θα σας ανταμείψει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό