Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 16 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 55904
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Λολίτα λοιπόν. Μεταξύ των κοριτσιών που δούλευαν εκείνη την ημέρα στον Μάγο, την επέλεξα - μετά από εύκολη συννενόηση με το γραφείο - λόγω καλών κριτικών και φωτογραφιών που μου άρεσαν.

Φτάνω στο δωμάτιο, μπάνιο και αναμονή. Ανοίγω και αντικρίζω μια κοπέλα που έβγαζε καύλα με το sexy μαύρο φορεματάκι της. Επικοινωνιακή και ναζιάρα, αφού με τον τρόπο της αμέσως έσπασε ο πάγος της πρώτης επαφής.

Είναι όντως πετίτ και σε ηλικία την κόβω όσο λέει η καρτέλα της άντε το πολύ 23-24. Καθαρή παντού χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας (λογικό, βοηθάει και η ηλικία) με ένα κορμί λεπτό, δέρμα απαλό, βυζάκια μικρά αλλά φυσικά (μου τριβόταν με αυτά στον κύριο από κάτω), κωλαράκι αφράτο και άκρα στην πένα. Πρόσωπο οκ ωραίο με ίσως πειραγμένα χείλη. Έχει και κάποια τατουάζ που ενώ δεν είμαι φαν γενικά, τα συγκεκριμένα μου άρεσαν.

Πάει για φρεσκάρισμα και επιστρέφει με ένα σετ εσωρούχων. Βγήκαν με συνοπτικές διαδικασίες και το ματς άρχισε. Ρώτησε τι προτιμώ πράγμα που είναι υπέρ της. Περιποίηση από μεριάς μου με γλώσσα στο στενό αλλά καθαρό μουνάκι της και από μεριάς της με τσιμπούκι και φτυσίματα προς πλήρη στύση.

Στο ψητό τώρα, ένας γύρος έγινε. Κινείται και σε GFE και σε PSE καταστάσεις. Από τη μια να νιώθω να μου σπρώχνει το κεφάλι στο στοματικό που της έκανα για να νιώθει τη γλώσσα μου, να μου κρατάει το λαιμό σε cow πήδημα με βρωμόλογα και από την άλλη να ξαπλώνει δίπλα μου με γλωσσόφιλα και να νιώθω την ανάσα της όσο εγώ τον παίζω για να τελειώσω. Υπέροχη επίσης σε doggy στάση με κρυφές ματιές όλο νόημα στον καθρέφτη. Τέλος του γύρου και μπάνιο και για τους δύο μας.

Έμεναν περί τα 25 λεπτά οπότε προτίμησα να κάτσουμε πιο χαλαρά σε χουχουλιάρικο mood στο κρεβάτι μιας και μετά από μια κουραστική μέρα δεν είχα κουράγιο για συνέχεια. Πρώτη μου φορά έκανα μια τόσο ωραία κουβέντα με κοπέλα του χώρου. Δεν θα πω τι είπαμε, απλά κρατήστε ότι είναι ένα κορίτσι όλο γέλιο, πειραχτήρι, που θα σου εκμυστηρευτεί προσωπικά της και που θα ενδιαφερθεί να μάθει πράγματα για σένα.

Τέλος χρόνου, ντύθηκε και με αλληλοπείραγμα και φιλί χαιρετηθήκαμε.

Συνοπτικά, πέρασα ευχάριστα την ώρα μου με τη Λολίτα. Αξίζει τουλάχιστον μια δοκιμή για εσάς που σας αρέσουν οι μικροί σωματότυποι. Από εμφάνιση δεν θα χάσετε και αυτό είναι σίγουρο! Θα δείτε ό,τι ακριβώς και στις φωτογραφίες συν τα τατουάζ. Τώρα αν βιώσετε και ήπιους και έντονους ρυθμούς, αυτό δεν το ξέρω, είναι και ανάλογα τον πελάτη.

Ίσως υπάρξει επανάληψη για μένα. Και λέω ίσως όχι γιατί δεν πέρασα καλά αλλά γιατί θέλω να δοκιμάσω κι άλλα κορίτσια.

Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών