Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 8 10
Call-Girls
35986
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Αν και κουρασμένος, ήθελα να τη δω και διαθέσιμη την ώρα που μπορούσα. Όπως έχουν γράψει και οι προηγούμενοι, η γκόμενα είναι ένα δυνατό σύνολο σε εμφάνιση και συμμετοχή. Της είπα ότι έχω λίγες δυνάμεις και μου είπε χαμογελώντας "leave your pleasure to me"! Με ξάπλωσε και με έφτιαξε για τα καλά με ωραία χάδια και φιλιά παντού στον κορμό και τον λαιμό μου, γλωσσόφιλα με το κουτάλι και ασταμάτητη περιποίηση-γυάλισμα πούτσας και αρχιδιών σε αργό και γρήγορο ρυθμό. Μόνη της γύρισε σε 69 και μου πρόσφερε το καθαρό μουνί της για καραμέλωμα κουνώντας το κωλαράκι της πέρα δώθε. Καβάλημα από πάνω, να χτυπιέται επίσης με εναλασσόμενο ρυθμό ασταμάτητα και ήρθε η ώρα κάτι να κάνω και εγώ
την γύρισα στα 4, πολύ ωραίο στήσιμο από μεριά της και μετά από λίγα λεπτά δυνατό χύσιμο μέσα της με την ίδια να συνεχίζει λιγάκι τόσο όσο μη ξεφουσκώσει απότομα ο μικρός μου και έχουμε διαρροές από το λάστιχο! Χρόνος υπήρχε για 2ο γύρο, δυνάμεις όμως όχι και αν και της είπα ότι μπορώ να φύγω, η γκόμενα σαν σωστή επαγγελματίας όχι μόνο δεν με άφησε αλλά και φρόντισε μαζί με την κουβεντούλα ωσότου τελειώσει η ώρα, να μου χαϊδεύει τον μικρό μου, χάριζοντας ξανά χάδια και φιλιά. Της άφησα και ένα συμβολικό tip για τη συμπεριφορά και τις υπηρεσίες της. Με μια φράση, έφυγα παραπάνω από ευχαριστημένος! Πρόσωπο και σώμα είναι στο 7,5 σε σχέση με ηλικία (είναι μερικά + από αυτό που δηλώνει).

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή