Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 3 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα Αλάνια!

Λοιπόν, Αναστασία ύστερα από παρότρυνση του γραφείου για μια ώρα με έξτρα το swallow για το κάτι διαφορετικό. Εξυπηρέτηση γρήγορη και άμεση από την κοπελα που μίλησα στο τηλ. κατάλαβε ότι είχα πολλές καυλες και ήμουν ανυπόμονος.

Η Αναστασία λοιπόν, ωραίο κορμακι πετιτ καυλακι, πουτανιαρικη φάτσα και παμε στο διαταυτα. Είχα πολλές καύλες και την έλιωσα στην πίπα για να τελειώσω και να τα καταπιεί όπως το είχα φαντασιωθει. Πρώτος γύρος λοιπόν με πίπα, πολύ καλή επί το έργο η κυρία και δεν άφησε σταγόνα.

Χαλαρά στην συνέχεια λίγο κουβεντουλα, μέτρια η συνενόηση κι εγώ δεν είμαι και πολύ αγγλομαθης οπότε ας μην κρίνω αυστηρά τα αγγλικά της.

Δεύτερο ημίχρονο και η μπάλα σε εμένα όπου την περιποιήθηκαν κι εγω και μουσκεψε αμέσως το κορίτσι. Στην συνέχεια αλλάξαμε πολλές στάσεις σε αργό και γρήγορο τέμπο. Η κοριτσάρα έχει κορμάκι ευλύγιστο και το κάνεις ότι θες, στήνεται ωραία και έχει κωλαρα. Μετα απο μεγάλη "μάχη" στο κρεβάτι τελείωσα κατα υδρομένος και λαχανιασμενος όπως την είχα στα τέσσερα. Θα μπορούσα πάλι στο στόμα αλλά δεν πρόλαβα χαχαχχα.

Πολύ καλή εμπειρία αλάνια μου, η κοπέλα τα δίνει όλα ή μάλλον εγώ τα έδωσα όλα κι αυτή το δέχτηκε με χαρά. Εγώ την πήγα σε ποιο pse φάση άρα δεν μπορώ να σας πω για φιλιά και γούτσου γούτσου.. Το προτείνω το κορίτσι, ανεπιφύλακτα. Αυτά αλάνια μου, να περνάτε καλά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή