Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μελαχρινή πιτσιρίκα «εξωτικού» τύπου, Βραζιλιάνα γύρω στα 20. Εξαιρετική πρώτη εντύπωση, καλύτερη απο τις φωτό.
Αδύνατη με ωραία λεπτά πόδια, «σωστό» κώλο σε αρμονία με το όλο σύνολο. Στήθος μικρό και κάπως αδιάφορο οπτικά, όχι πλάκα και όχι πεσμένο, σώζεται απο την ηλικία και δέν χαλάει την γενική εικόνα. Πρόσωπο πάρα πολύ καλό. Μερικά τατουάζ αδιάφορα που δέν την χαλάνε, πολύ καθαρή. Συνεννόηση στα αγγλικά οριακά ΟΚ. Συμπεριφορά εξαιρετική σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Γελαστή και ζεστή, είμαι σίγουρος οτι μπαίνει στον αυτόματο πιλότο και το παίζει έξυπνα. Αλλά επειδή όπως λέω και στον τίτλο η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται (ασχέτως άν όντως είναι), εμένα μου αρκεί μιά χαρά η ψευδαίσθηση οπότε όλα τέλεια. Στον αγώνα μιά χαρά συμμετέχει τίμια χωρίς τίποτα υπερβολικό. Δέν είναι καθόλου λατινικό παλτό παντως. Φιλιά άφθονα, COB δέν επιτρέπει βέβαια όπως αναγράφεται στο site.
Μου άρεσε πολύ και θα την πρότεινα οπωσδήποτε για GFE καταστάσεις.
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, boudog, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαΐου, 2025
Outbreak: δεν επιτρέπει cum on body (cob)? Ή κάτι άλλο εννοούσες; γενικά ποιους κόφτες έχει;
B
bytheway
review reaction 1 TOMCRUISE, Bartender 74
06 Μαΐου, 2025
Ετσι ακριβώς δεν επιτρέπει cum on body κατηγορηματικά ενώ αναγράφεται στις υπηρεσίες της. Κατά τα άλλα δεν αντιλήφθηκα κάποιους ιδιαίτερους κόφτες, δηλαδή δεν είναι ξινή ή σπαστική. Όμως την πήγα στο χαλαρό και δεν ζήτησα τίποτα εξεζητημένο.
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, BisexualWannabe
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2