Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 33 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 161640
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Απ τις λιγες φορες που οι κριτικες λενε σε καλο ποσοστο αληθειες.

Καλα κατι μαλακιες τυπου μοντελο ουτε καν, αλλα ειναι ομορφη η μικρη, με φοβερο βλεμμα και χαμογελο. Βγαζει μια ηρεμια με λιγο θλιψη το βλεμμα της.

Το σωμα διαφωνω 100% με οσους λενε οτι εχει εστω και λιγο πεσμενο στηθος. Τα βυζια της ειναι εξαιρετικα και οι ρωγες απιστευτες. Θα αγγιζε το 10 αν ειχε καλυτερο κωλο(σχετικα μικρος) και αμα ηταν γυμνασμενη.

Οχι οτι το εχει αναγκη δεν εχει περριτα κιλα ουτε ειναι χαλαρη πουθενα απλα αμα ειχε σφιξει θα ηταν ατοφιο 10ρι. Α επισης αμεσα αλλαγη απο ξυραφακι στα ποδια σε λεηζερ, ημαρτον κοριτσια χαλατε χωρις λογο το δερμα σας(λιγο αγριο σε καποια σημεια των ποδιων).

Αξιοπρεπεστα αγγλικα χωρις αναγκη για γουγλη.

Το καλυτερο ομως ειναι το αισθησιακο γαμησι που κανει. Πρωτα απ τα φιλια της ειναι εξαιρετικα. Βαθεια και υγρα κανει ωραια παιχνιδια μονη της, τραβιεται σε κοιταζει και γελαει, σε αρπαζει και σε φασωνει αγρια, σου γλυφει το αυτι και τον λαιμο αργα.

Το ποσο ωραια γαμιεται δεν λεγεται. Στο μισιονερι δινει ρεστα. Θα κολλησει πανω σου, θα τεντωθει, θα σου κρατησει το προσωπο και θα σε κοιταζει στα ματια με ενα βλεμμα γεματο καυλα και ηδονη. Δεν θα φωναξει σα να την σουβλιζουν αλλα θα βογγηξει σαν να την γαμαει ο γκομενος της που γυρισε απ τα καραβια. Πουλαει το gfe γαμησι στο 100%. Υπηρξε ωραια χημεια μεταξυ μας. Το οτι με εκανε να χυσω 2 φορες στην 1 ωρα για πλακα τα λεει ολα απο μονο του, να ειναι μετρημενες οι φορες που το εχουν καταφερει γκομενες.

Κοβω 1 ποντο επειδη το τσιμπουκι της ειναι ψιλοαδιαφορο και επειδη δεν περασε ουτε βολτα απ τις μπαλες. Αμα το ζηταγα θα το εκανε πιστευω αλλα μονη της δεν ενω με εγλυφε κατα τ αλλα σε διαφορα σημεια. Ειδικα με τον λαιμο μου εφαγε τρελα.
Α επισης εχει και σοβαρη ανωμαλη πλευρα (πηγε να μου κανει ψιλοτσοκινγκ μονη της) που θα την εξερευνησω στο επομενο ραντεβου.

Στα 160 οπως εχουν παει πλεον τα πραγματα προσφερει δυνατο VFM GFE με πιθανες ανωμαλιες στον οριζοντα. Την βαζω στις γενικες στανταρ επιλογες μου ανετα, ποσο μαλλον απ το ροστερ του γκλαμουρ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
jason155
Ανώτερος
40
Πόντοι:
5.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, Senteron, doc_lin και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2025
Τι είναι το " ψιλοτσοκινγκ"?
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
04 Μαΐου, 2025
Πηγε σε διαφορες φασεις να με ψευτοπνιξει. Με ρωτησε βεβαια αν μου αρεσει την πρωτη φορα που το εκανε.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2