Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 15 10
Call-Girls
86467
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση στο χώρο μου όχι σε ξενοδοχείο γιατί δεν είχα όρεξη για παραπάνω έξοδα. Είχα και μερικούς ενδοιασμούς αρχικά σε σχέση με τις φωτογραφίες αλλά μου βγήκε καλή τελικά. Το πρόσωπο είναι μέτριο αλλά τα άλλα ξεπερνάνε τις φωτογραφίες, με λίγα κιλά συν αλλά ωραίο κορμί και τις βυζάρες που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Ο κώλος πολύ ωραίος επίσης και είχε φροντίσει για την καθαριότητα της σε πολύ καλό σημείο. Στο σέρβις για την ηλικία της που δεν είναι πάνω από 20, σκίζει η γκόμενα. Δοτική στα φιλάκια και πολύ καυλωμένη για πίπες. Δίνει απεριόριστη πρόσβαση στο γλείψιμο σε όλο το κορμί και την καυλώνουν πολύ τα προκαταρκτικά. Δείχνει την καύλα της διαρκώς η διαφορετικά να το πω μάλλον δεν ξέρει να την κρύβει. Καυλωμένο πουτανάκι που λυσσάει για σεξ η μικρή. Στήνεται με τον κώλο ψιλά στα τέσσερα και με το που μπαίνεις ακούς έναν αναστεναγμό ανακούφισης να βγαίνει από το στόμα της. Δεν βάζει χέρι, τον τρώει όλον και γαμιέται φυσικά στο 100%. Όσο την γαμούσα φανταζόμουν να της γαμούσα την κωλάρα, θα πούλαγα το κινητό μου για να μου τον δώσει στην κατάσταση που ήμουν. Αυτό που δεν περιμένεις αρχικά όταν την βλέπεις είναι και η μεγαλύτερη έκπληξη μαζί της, είναι μικρή αλλά στο σεξ πλησιάζει τις επαγγελματίες. Αν με άφηνε το σύστημα θα έβαζα πάνω από 8 και μερικά 9.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
kon-stan
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2025
Ποιο μοντέλο κινητού έχεις?
N
nzg
04 Μαΐου, 2025
"είναι μικρή αλλά στο σεξ πλησιάζει τις επαγγελματίες", δηλαδή δε σου πήρε λεφτά;
E
escoman
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2