Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 10 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Προς άπαντες τους ενδιαφερόμενους,

Έχοντας διαβάσει αντικρουόμενες κριτικές για τη συγκεκριμένη δεσποινίδα – οι παλιές την αποθέωναν, οι πρόσφατες όχι τόσο – είπα να παίξω κορόνα/γράμματα. Κλείνω μιάμιση ώρα.

Χτυπάει κουδούνι, ανοίγω. Ντυμένη στα λευκά, πρόσωπο σχετικά γλυκό αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο, σώμα μάλλον μέτριο στις πρώτες εντυπώσεις. Γενικά δεν μπορώ να πω οτι οι φωτογραφίες είναι αντιπροσωπευτικές (αφαιρώντας λάμψη κτλ), νομίζω είναι αρκετά παλιές αλλά θα το αφήσω στο "ελαφρώς επεξεργασμένες". Το παρακάμπτω..

Της προτείνω ποτό, ζητά μπύρα. Καθώς μιλούσαμε καταλαβαίνω πως η κοπέλα έχει ήδη κεράσει αρκετά τον εαυτό της καθώς φαίνεται να έχει διαλείψεις, αλλά και το παραδέχεται: "I have drunk too much".

Προτείνω και της φέρνω νερό να συνέλθει και βελτιώνεται κάπως, κι εκεί αρχίζουν τα φιλιά. Γεύση όχι και η πιο φρέσκια (είπαμε, το αλκοόλ αφήνει στίγμα). Παρ’ όλα αυτά, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, παίρνει την δουλειά στο στόμα. Η πίπα από μέτρια γίνεται τίμια χάρη στο έξτρα γλείψιμο σε μπάλες και… πιο κάτω/πίσω, κίνηση δική της, μπράβο και με άναψε.

Σε εκείνο το σημείο λέω πάει νταξ καλά θα περάσουμε τελικά, πήρε μπροστά! Τόση ενέργεια με έβαλε σε mood «Ω ΝΑ ΣΟΥ ΓΑ...». Τη γδύνω, βλέπω ένα σώμα αρκετά μέτριο, περισσότερο σε φάση «κατ’ οίκον καραντίνα» παρά γυμναστήριο, στήθος χαλαρό, κοιλιά οκ, μουνάκι λίγο αξύριστο. Δεν πτοούμαι όμως καθώς, έχει κερδίσει πόντους με την όρεξη που φάνηκε να αναπτερώνεται και με έχει καυλώσει κιόλας.

Προχωράμε στα ενδότερα και εκεί που έχω καταλήξει στο ότι θα κάνουμε αεροπλανικά, ξαπλώνει αστερίας και ζητάει «μπες τώρα». Εγώ, όντας οπτικός τύπος, της ζητώ λίγο σόου βρε παιδί μου – αλλά τίποτα – επιμένει για σεξ γρήγορα. Φοράω πλαστικό, και κάνω το χατίρι της, αλλά το σκηνικό έχει καταλήξει λίγο μηχανικό καθώς κάτι δεν μου πήγαινε καλά.

Σε κάποιο σημείο μου έρχεται κατούρημα και κάνω διάλειμμα για τουαλέτα. Γυρίζω και τη βρίσκω... σε REM. Παίρνω ξενέρωμα. Την σκεπάζω όντας ολίγον τι αγαπούλης, και αμφιταλαντεύομαι αλλά ενημερώνω το γραφείο, ζητώντας λύση ανθρώπινη – δεν θέλω να τη μαλώσουν αλλά ούτε να είμαι και ο βλάκας της υπόθεσης. Το γραφείο σωστό: «ξύπνα την, και πες της να φύγει».

Με πολύ γλύκα τη ξυπνάω (τύπου ροχάλιζε) και μου λέει «άσε με μια ωρίτσα να κοιμηθώ». Θα την άφηνα βασικά γιατί σε εκείνη την φάση άρχισα να την λυπάμαι, αλλά κυρίως φοβήθηκα ότι θα πληρώσω τελικά και τον ύπνο, οπότε επέμεινα ήπια. Σηκώνεται τελικά, ντύνεται, παίρνει τα λεφτά για μία ώρα και την καληνυχτίζω με φιλί στο μάγουλο, λέγοντας της καλύτερα να πάει σπίτι να ξεκουραστεί να νιώσει καλύτερα και να προσέχει.

Συμπέρασμα:
Το ραντεβού ξεκίνησε στο «για να δούμε..», άγγιξε στιγμιαία το «εδώ είμαστε!» και κατέληξε με «ΖΖΖΖΖ» . Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα καλά αλλά ούτε ότι πρόκειται για κακή κοπέλα, απλώς είχε μια κακή μέρα και έτυχε να την πληρώσω εγώ, ίσως σε άλλους κάνει παπάδες.

Το γραφείο ζήτησε συγγνώμη, αλλά μέχρι εκεί. ΟΚ από μένα.

Με εκτίμηση,
LYK

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
pickleLyk
Νέο Μέλος
9
Πόντοι:
980
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE, Yagulas και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2025
Το κορίτσι είναι party girl!
Για "κακα" παιδια.
Σου είπε απο που μας ήρθε?
review reaction 1 Geiler12, hornyasfuck
01 Μαΐου, 2025
Μύστη συγνώμη για να καταλάβω της έδωσες 160€ για να κοιμηθεί μια ωρίτσα ροχαλίζοντας κίολας;
review reaction 3 Yagulas, Heavywash, BisexualWannabe και 4 άλλα μέλη
01 Μαΐου, 2025
Συλλυπητήρια! Καί εἰς ἀνώτερα!
review reaction 3 review reaction 1 Heavywash, BisexualWannabe, maposavouris και 1 ακόμα μέλος
01 Μαΐου, 2025
Φιλαράκι είσαι στη πραγματικότητα όπως και στο άβαταρ ??? Σπασίκλας
Μανούλα μου ... Χεχε!
review reaction 3 srek7, BigMountain, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
01 Μαΐου, 2025
η αλήθεια είναι πάντος ότι της αρέσουν τα.... sandwich ??????!!!
review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
01 Μαΐου, 2025
Πάντως παίδες περα από την πλάκα (εκει με το REM και την σκεπασε να κοιμηθει ,πέθανα :happy: ) ειλικρινά τι ζούμε??? Τι υπηρεσίες πληρώνουμε και γιατί δεν ανταποκρίνεται το οποιοδήποτε γραφείο ανάλογα??? :think:
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, tiger21
01 Μαΐου, 2025
Ρε συ μήπως λιποθύμησε και δεν το κατάλαβες ? Χεχε!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7