Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 2 10
Call-Girls
36733
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Οκ απλα δεν κατανοώ την περιγραφή του προηγουμένου συναδέλφου εκτος αν ειναι Faik !!
που είδε την ομορφη επιδερμίδα?? το άμορφο πρόσωπο?? τα γαλανά μάτια?? το μικρο βυζάκι??
τα κίτρινα δόντια δεν τα ειδε??
το ετραστιο τατοθ στην πλατη δεν το ειδε??
το πλαστικο βυζι δεν το ειδε?? ούτε το γραφείο το γράφει μια και αναφέρει στην περιγραφή φυσικο μικρο στηθος.. εγω εντωμεταξύ βγάζω καντήλες με την σιλικόνη
ακομα και η κοπελα ηταν χωρις κανενα ενδιαφέρον να σε ικανοποιήσει και γενικα εφαγα σουπερ φολα..ουτε για 100€ δεν ειναι η κοπελα.
Σορρυ σε οτι αφορα το γραφείο, παρόλο που οι κοπέλες ηταν εξυπηρετικότατες , καλο ειναι οταν γράφετε κατι να ειναι τουλάχιστον κοντα στην αλήθεια!!
καλο απογευμα..
που είδε την ομορφη επιδερμίδα?? το άμορφο πρόσωπο?? τα γαλανά μάτια?? το μικρο βυζάκι??
τα κίτρινα δόντια δεν τα ειδε??
το ετραστιο τατοθ στην πλατη δεν το ειδε??
το πλαστικο βυζι δεν το ειδε?? ούτε το γραφείο το γράφει μια και αναφέρει στην περιγραφή φυσικο μικρο στηθος.. εγω εντωμεταξύ βγάζω καντήλες με την σιλικόνη
ακομα και η κοπελα ηταν χωρις κανενα ενδιαφέρον να σε ικανοποιήσει και γενικα εφαγα σουπερ φολα..ουτε για 100€ δεν ειναι η κοπελα.
Σορρυ σε οτι αφορα το γραφείο, παρόλο που οι κοπέλες ηταν εξυπηρετικότατες , καλο ειναι οταν γράφετε κατι να ειναι τουλάχιστον κοντα στην αλήθεια!!
καλο απογευμα..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Πάντως συγχαρητήρια αν δώσατε 150 ευρώ για 1 ώρα με πρωκτικο.
Επίσης δεν γνωρίζαμε ότι το τατουάζ είναι μειονέκτημα που πρέπει να αναφερθεί.
Σεβαστές οι κακές κριτικες , αλλά να έχουν μια υπόσταση έστω στο 80%.
Ευχαριστούμε πολύ και παλι για τη κριτική σας! Να είστε καλά και ευχόμαστε να περνάτε υπέροχα.
Ευχαριστούμε πολύ και παλι , και λυπούμαστε για τη δυσαρεσκεια σας , ευχόμαστε την επομενη φορά αν υπάρξει να σας βρούμε τη κατάλληλη!
Κίτρινα δόντια δεν είδα όμως είδα ότι είναι ίδια με τις φωτογραφίες . Κάτι δεν μου κολλάει στη κριτική σου από αυτό το προφίλ σου γιατί από το άλλο έγραψες σχόλιο ίδια μέρα ίδια ώρα στη κριτική του γκομπεαρχη τον οποίο εσύ αποκαλείς *faik* θα ήθελες μάλλον θα πεις fake !
https://erosguia.com.br/162309.html
1) για να κάνεις αυτά που τα έχεις γράψει είναι παραπάνω λεφτά
2) εγώ που πήρα την κοπέλα εμένα μου φέρθηκε σαν να είναι κοπέλα μου επειδή ήμουν και εγώ καλός και εντάξει απέναντί της . Εγώ πάντως δεν είμαι όταν παίρνω μία κοπέλα να την αρπάξω και να κάνω σαν λισασμένος λες δεν έχω ξαναδεί γυναίκα στην ζωή μου.. και γενικά είναι η ζωή μία ρόδα ότι δίνεις αυτό παίρνεις !!!
3 ) αν της μίλησες έτσι όπως έχεις γράψει αγγλικά εννοείται που να σε κοιτάξει και να μην καταλάβει σταγόνα τι λες
4)και κίτρινα δόντια εγώ δεν τα έχω δει πουθενά ..... μόνο αν έχεις πάρει την κοπέλα και είσαι οδοντίατρος και άνοιξε στο στόμα της και χάζευε στα δόντια της προφανώς να έχεις δει κάτι που εμείς δεν είδαμε!!!!!
Όπως φαίνεται και από την εμφάνισή της η κοπέλα είναι από την ιαπωνία.
Ενταξει σας κάλυψα?