Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 8 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πανέμορφη γυναίκα στο σώμα εδικά και πολύ άνετη με τον πελάτη... Δεν υστερεί η εμφάνιση της από κοντά σε σχέση με τις φωτογραφίες, πιο ωραία χωρίς το γυάλισμα για μένα. Με καθυστέρησε ένα πεντάλεπτο αλλά ήταν για το καλό μου όπως μου εξήγησε, χρόνος δεν χάθηκε... ακριβώς μια ώρα μαζί και ώρα πλήρως αξιοποιημένη. Σόσιαλ κάναμε λίγο αλλά το πάθος στο βλέμμα της με πήγαινε αλλού και το δικό μου ξύπνησε και αρχίσαμε... Γλωσσόφιλα στα όρθια και η πούτσα μου κάγκελο.... δεν έκρυψε την χαρά της και γονάτισε να την θηλάσει με θαυμασμό... Στην συνέχεια άνοιξα τις ποδάρες της και λάτρεψα τον ναό με την γλώσσα μου να σπατουλάρει ασταμάτητα από την κλειτορίδα μέχρι και στην κωλότρυπα. Μετά facesitting στο κρεβάτι και 69.. το αποτέλεσμα να χύνω με την γλώσσα μου μέσα στο μουνί της.
Στον 2ο γύρο ντούρος πάλι 100%... Συνεχίσαμε με ιεραποστολικό, φιλιά συνεχώς και gfe κορυφή απλά... Μετά με cow χάζεψα από το θέαμα αλλά και από την όρεξη να γαμιέται, λυσσάει μιλάμε... Λιγάκι πιο pse στα 4, η θέα με δίχαζε ανάμεσα στο να γαμάω η να γλείφω αλλά η φωνή της με καλούσε να δίνω πόνο και έδινα...
Δεν ξέρω αν την βρήκε μαζί μου προσωπικά αλλά πέρασα φανταστικά μαζί της. Θα της άφηνα παραπάνω χρήματα αλλά στην τιμή που έχει δεν υπάρχει το περιθώριο. Είναι ωραίος χαρακτήρας που σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα από την αρχή. Η ομορφιά της δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και η δεκτικότητα της είναι απεριόριστη. Είναι για πολύωρα ραντεβού σίγουρα, μακάρι να είχα τα λεφτά...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή