Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 8 10
Call-Girls
35986
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Για Daria ή Roberta ή Sofia2 από το αγαπημένο μου glamour πήγαινα και φυσικά πήρα το μπούλο, σιγά μην ήταν διαθέσιμες!!! Στροφή 180 μοιρών στο greece-vip (1η φορά ψώνισα από εδώ κ ήδη γνώριζα από προηγούμενες περιγραφές για την αθλιότητα των incall χώρων) και ευτυχώς βρέθηκαν κάποιες βολικές ώρες. Εννοείται ότι είχα ήδη διαβάσει τις λίγες αλλά καλές κριτικές της εδώ. Συνάντηση λοιπόν με τη λατινο-Στρουμφίτα και πέρασα αρκετά καλά! Ότι γράφουν οι προηγούμενοι, ισχύει σε όλα. Το λατινάκι βγάζει εξαιρετική ενέργεια τόσο στο πήδημα όσο και σαν συντροφιά. Δεν ξέρω αν είναι πηγαίο αυτό το χάρισμα που έχει η είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας της και της τακτικής της να σε κερδίσει σαν τακτικό πελάτη, πάντως αποδίδει καρπούς και μπράβο της. Ευχαριστήθηκα γλειφομούνι μαζί της, η πίπα της πότε βασανιστική πότε λυσσασμένη και στο πήδημα εξαιρετική κυρίως στα τέσσερα. Χόρτασα αγκαλίτσες και φιλάκια μαζί της και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή μου στο άθλημα (σύντομη; θα δείξει...). Συμπληρωματικά ολοκάθαρη η στρουμφίτα μας και πιθανή η επανάληψη μαζί της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 29, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή