Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 58 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 167984
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Μελίσσα την είχα συναντήσει πρώτη φορά τέλη του 2023. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τότε και ήταν και η πρώτη μου κριτική, παρότι χρόνια στο άθλημα. Πριν μέρες έψαχνα μία αξιόπιστη λύση για ένα δίωρο ραντεβού και παρόλο που πολύ σπάνια παίρνω κοπέλα δεύτερη φορά, είπα γιατί όχι. Είχα περιέργεια να δω πώς έχει εξελιχθεί, έχοντας δει και μερικές κριτικές με αρνητικό πρόσημο. Μετά και την δεύτερη εμπειρία μου, καταθέτω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. 

Μπαίνοντας στο δωμάτιο, με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα όχι μόνο ότι με θυμήθηκε σε δευτερόλεπτα, αλλά θυμήθηκε και λεπτομέρειες που ούτε εγώ θυμόμουν ότι είχαμε συζητήσει τότε. Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά σε κάθε περίπτωση δημιούργησε ένα κλίμα άνεσης και οικειότητας, δικαιώνοντας την απόφασή μου να την επιλέξω, μιας και προσωπικά θεωρώ το σόσιαλ και τη χημεία σημαντικό συστατικό για να πετύχει ένα ραντεβού. Στα συν και τα πολύ καλά αγγλικά. 

Ως προς την εμφάνιση, οι φωτογραφίες είναι αλήθεια ότι την δείχνουν σίγουρα πιο νέα και λαμπερή σε σχέση με την πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, δεν θα εκπλαγείτε όταν ανοίξετε την πόρτα. Μοναδικό αρνητικό, όπως το θυμόμουν και από την πρώτη μας συνάντηση, τα φουσκωμένα χείλη, αυτή η μάστιγα που ανεξήγητα έχει διαδοθεί τα τελευταία χρόνια σε όλες τις ηλικίες από 20 έως 40φεύγα, σπιλώνοντας τη φυσική ομορφιά πολλών γυναικών. Κατά τα άλλα, είναι μια κοπέλα κοντά στα 35, με φυσικό σώμα, υπέροχα μάτια, απαλό δέρμα, πλαστικό μεγάλο στήθος με πολύ μικρή, ανεπαίσθητη πτώση. Οχι μοντελέ, η ίδια παραδέχθηκε ότι έχει πάρει κάποια κιλά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χαλάνε το σύνολο. Ντύσιμο απλό, ωραία λευκά εσώρουχα, τα οποία όμως έβγαλε μόνη της πριν μπει για μπάνιο και γύρισε άνευ. Οπως τη θυμόμουν με λίγα λόγια. 

Μιλάει πολύ; Ναι. Θέλει να φάει χρόνο; Πιθανότατα. Εχοντας δύο ώρες μπροστά μου, όμως, το άφησα να κυλήσει. Οσες φορές της έδειξα με τρόπο ότι θέλω να περάσουμε στο παρασύνθημα, το κατάλαβε και έβαλε φρένο.  Πάρα πολλά κοπλιμέντα, οι πιο άπειροι μπορεί και να ψαρώσουν, αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε καλά αποτελέσματα.

Ενας λόγος που τη διάλεξα ήταν επίσης τα πολύ καλά προκαταρκτικά που θυμόμουν. Ηθελα να ευχαριστηθώ γλείψιμο εκατέρωθεν για όση ώρα κρατήσει. Μοναδικό φάουλ η «οικονομία» στα φιλιά. Παρότι δεν κρύβει τη γλώσσα, είναι σαφές ότι «στρατηγικά» δεν επιδιώκει πολύ βαθιά φιλιά, όπως άλλες κοπέλες του γραφείου (Σάσα, Ινέσσα) που παραδίδουν σεμινάρια. Της έκλεψα μερικά σε στιγμές καύλας, αλλά κινήθηκε σε χαμηλότερα στάνταρ σε σχέση με την πρώτη μας συνάντηση.

Παρόλα αυτά, τα προκαταρκτικά ήταν πάλι το καλύτερο κομμάτι. Την έγλειψα παντού για πολλή ώρα, δάχτυλα μπροστά με άνεση, πίσω θυμόμουν ότι μου είχε ρίξει ευγενικά άκυρο και αυτή τη φορά δεν το επεδίωξα. Γύρω στο μισάωρο μου χάρισε τον πιο αληθινό οργασμό που έχω ζήσει ποτέ από έσκορτ. Εγινε μούσκεμα, έτρεμε το κορμί και η φωνή της, μου έλεγε «don't fucking stop», ακούστηκε σε όλο τον διάδρομο. Μου άρεσε που είδα μία από τις πιο επαγγελματίες του χώρου, να βγαίνει έστω και για λίγο από τα όρια που σαφώς επιχειρεί να θέσει. 

Ελαβα ανάλογη περιποίηση. Αργό και αισθησιακό γλείψιμο παντού, πίπα με και χωρίς χέρι, πολλή αγάπη για τις μπάλες, απαλό παιχνίδι με τα χέρια χαμηλά, τόσο όσο. Την άφησα να το πάει μέχρι τέλους και άδειασα με τη σειρά μου απολαυστικά. Αυτο το κομμάτι ήταν ακόμα καλύτερο από την πρώτη φορά. 

Η συνέχεια ήταν μέτρια, αλλά κυρίως με δική μου ευθύνη. Είμαι πολύ δύσκολος για δεύτερη φορά, ακόμη και στο δίωρο έχω τον νου μου στο ρολόι και αυτό αποδείχθηκε καθοριστικό. Κάναμε ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα (όπου διαπίστωσα και την ροπή της προς τις καθυστερήσεις), αλλά για να είμαι δίκαιος υπήρχε πολύς χρόνος. Η στύση μου επανήλθε, δοκιμάσαμε για αρκετή ώρα 1-2 στάσεις και προσπάθησε πολύ, με όλους τους τρόπους και χωρίς γκρίνια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι συναγωνιστές που είναι πιο ψυχροί εκτελεστές, χωρίς... εγκεφαλικά θέματα, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα. 

Εν κατακλείδι: Η επιλογή μου ήταν σωστή, το αποτέλεσμα γλυκόπικρο. Απόλαυσα απόλυτα το πρώτο μισό, αλλά το 300άρι με ένα τελείωμα σίγουρα δεν είναι value, σε αντίθεση με τα 140 που εξακολουθεί να ζητάει και προσωπικά τα θεωρώ πολύ καλή τιμή, όταν τα κασέ έχουν ανέβει στα ύψη τα τελευταία 1-2 χρόνια.

Παρότι και τις δύο φορές εγώ το έζησα αλλιώς, μπορώ να καταλάβω τις αρνητικές κριτικές, γιατί σε μέρα που δεν θα έχει διάθεση, την κόβω για αρκετά επαγγελματία, ώστε να κρατήσει ένα ραντεβού σε ρηχά νερά (σημειωτέον ότι εγώ τη συνάντησα στην πρώτη μέρα της επιστροφής της). Το πρόσημο συνολικά, όμως, προσωπικά το διατηρώ θετικό και μετά από τη δεύτερη συνάντησή μας. 

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, hornyasfuck και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2025
Ποια 35 ρε μεγαλε! Μπορεί να εχει και εγγονακι η Μελισα!
review reaction 3 review reaction 4 HoneyVoskos, Bartender 74, Fostiras99 και 4 άλλα μέλη
05 Μαΐου, 2025
Φίλε srek, οπτικά εγώ δεν την κάνω πάνω από 37-38... Τι να πω, μπορεί να έχεις δίκιο, σωματικά πάντως κρατιέται αρκετά καλά.
review reaction 1 srek7
05 Μαΐου, 2025
@joel80 H μεγαλη της η κόρη είναι αν θυμάμαι καλα 25 και η μικρη 21. Το ότι κρατιεται καλα αυτό είναι μια αλλη ιστορία.
06 Μαΐου, 2025
Φίλε μάλλον την μπερδεύεις με κάποια άλλη. Μου έδειξε τα παιδιά της, έχει έναν γιο κάτω από 10 και μια κόρη έφηβη, τύπου 13-14. Η κοπέλα μαξιμουμ να είναι λίγο πάνω από 40, μην λέμε ο,τι θέλουμε... τι 25 χρόνων παιδια λες. Τέλος πάντων, προχωράμε
06 Μαΐου, 2025
@joel80 μηπως σου εδειξε τα εγγονια της???
review reaction 3 xan4625
06 Μαΐου, 2025
εμένα πριν ένα χρόνο μου είχε πει ότι έχει μία κόρη 20 ετών κ γέννησε στα 16 της ...
06 Μαΐου, 2025
δεν είναι κ υποχρεωμένες να μας λένε κ λεπτομέρειες .. κ εγώ για μένα όλο μαλακίες λέω Χαμόγελο με γλώσσα
06 Μαΐου, 2025
η Μελίσα όσα παιδιά κ να έχει , είναι γυναικάρα .. της έχω μία αδυναμία κ ας είχα με άλλες πολύ καλύτερα ραντεβού ..
07 Μαΐου, 2025
Η κόρη της είναι στο χώρο; Κάνει βίζιτες;

Χεχε!
review reaction 4 xan4625
07 Μαΐου, 2025
@BigMountain ..."Η κόρη της είναι στο χώρο; Κάνει βίζιτες;" Έρχεται ροπαλιά
review reaction 3 Bartender 74, BigMountain
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10