Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 29 10
Call-Girls
72308
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ναι, υπάρχουμε και εμείς που τιμάμε τα λεφτά μας και δε τα χαρίζουμε σε γραφεία και ιερόδουλες που μας κοροιδεύουν και δε μας σέβονται. Περιμένουμε από τα γραφεία να τηρηθεί αυτό που συμφωνούμε και γράφουμε.
Γράφεις 25 χρονών? Τότε θα δεχτώ να είναι 22-28 όχι 38-40.
Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες? Δεκτό να βάλεις τα φωτα σου, το μακιγιάζ σου, το καλό προφίλ, να κρύψεις με τη στάση του ατέλειες. Όλα μέσα στο παιχνίδι του marketing.. Μην ανεβάζεις όμως φωτοσοπ και σου αλλάζει ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ παρουσιάζοντας άλλη κοπέλα άλλης δεκαετίας με άλλα μάτια, άλλο σαγόνι, άλλο σχήμα προσωόπου και γενικά άλλη κοπέλα.
Την είδα, της χαμογέλασα, τη χαιρέτησα και έφυγα. Δεν ήταν αυτό που περίμενα σε καμία περίπτωση. Ημερομηνία ενδεικτική
P.S Να σέβεστε τον εαυτό σας και τα λεφτά που βγάζετε με τον κόπο σας. Και να προσέχετε ΠΟΛΛΟΥΣ εδώ μέσα που γράφουν κριτικές και προμοτάρουν γραφεία. Όπως φαίνεται είναι πάρα πολλοί.
(Δε θέλω να 'κάψω' τη κοπέλα. Οπότε έβαλα 10/10 σε ό,τι δεν έχω άποψη και τη πραγματική βαθμολογία σε ό,τι έχω)
Γράφεις 25 χρονών? Τότε θα δεχτώ να είναι 22-28 όχι 38-40.
Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες? Δεκτό να βάλεις τα φωτα σου, το μακιγιάζ σου, το καλό προφίλ, να κρύψεις με τη στάση του ατέλειες. Όλα μέσα στο παιχνίδι του marketing.. Μην ανεβάζεις όμως φωτοσοπ και σου αλλάζει ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ παρουσιάζοντας άλλη κοπέλα άλλης δεκαετίας με άλλα μάτια, άλλο σαγόνι, άλλο σχήμα προσωόπου και γενικά άλλη κοπέλα.
Την είδα, της χαμογέλασα, τη χαιρέτησα και έφυγα. Δεν ήταν αυτό που περίμενα σε καμία περίπτωση. Ημερομηνία ενδεικτική
P.S Να σέβεστε τον εαυτό σας και τα λεφτά που βγάζετε με τον κόπο σας. Και να προσέχετε ΠΟΛΛΟΥΣ εδώ μέσα που γράφουν κριτικές και προμοτάρουν γραφεία. Όπως φαίνεται είναι πάρα πολλοί.
(Δε θέλω να 'κάψω' τη κοπέλα. Οπότε έβαλα 10/10 σε ό,τι δεν έχω άποψη και τη πραγματική βαθμολογία σε ό,τι έχω)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2025
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5

Τόση διαφορά στην ηλικία μύστη??
Γενικά το έχουν παρακάνει όλα τα γραφεία και κρύβουν 4-6 χρόνια αλλά εδώ μιλάμε για έγκλημα.
Καλά έκανες και έφυγες...
Ήθελες να τη ξαναδείς και εμφανίστηκε άλλη κοπέλα ;
Συμφωνώ μαζί σου αλλά παρατήρησα και το προαναφερθέν γεγονός......