Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 29 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ναι, υπάρχουμε και εμείς που τιμάμε τα λεφτά μας και δε τα χαρίζουμε σε γραφεία και ιερόδουλες που μας κοροιδεύουν και δε μας σέβονται. Περιμένουμε από τα γραφεία να τηρηθεί αυτό που συμφωνούμε και γράφουμε.
Γράφεις 25 χρονών? Τότε θα δεχτώ να είναι 22-28 όχι 38-40.
Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες? Δεκτό να βάλεις τα φωτα σου, το μακιγιάζ σου, το καλό προφίλ, να κρύψεις με τη στάση του ατέλειες. Όλα μέσα στο παιχνίδι του marketing.. Μην ανεβάζεις όμως φωτοσοπ και σου αλλάζει ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ παρουσιάζοντας άλλη κοπέλα άλλης δεκαετίας με άλλα μάτια, άλλο σαγόνι, άλλο σχήμα προσωόπου και γενικά άλλη κοπέλα.
Την είδα, της χαμογέλασα, τη χαιρέτησα και έφυγα. Δεν ήταν αυτό που περίμενα σε καμία περίπτωση. Ημερομηνία ενδεικτική
P.S Να σέβεστε τον εαυτό σας και τα λεφτά που βγάζετε με τον κόπο σας. Και να προσέχετε ΠΟΛΛΟΥΣ εδώ μέσα που γράφουν κριτικές και προμοτάρουν γραφεία. Όπως φαίνεται είναι πάρα πολλοί.

(Δε θέλω να 'κάψω' τη κοπέλα. Οπότε έβαλα 10/10 σε ό,τι δεν έχω άποψη και τη πραγματική βαθμολογία σε ό,τι έχω)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 03, 2025
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pa Luki Luk, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, BMWR75 και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2025
Επιτέλους κριτικές έξω απο τα δόντια!
Τόση διαφορά στην ηλικία μύστη??
Γενικά το έχουν παρακάνει όλα τα γραφεία και κρύβουν 4-6 χρόνια αλλά εδώ μιλάμε για έγκλημα.
Καλά έκανες και έφυγες...
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
29 Απριλίου, 2025
Φίλε μου δεν έχω λόγω να αμφισβητήσω τη τοποθέτηση σου(ημερ.συνάντησης 3 Απριλίου '25).Ομως πρόσεξε κάτι!!!Εξήγησε μας γιατί έχεις ,εσύ ο ίδιος ,κριτική(ημερ.συνάντησης 3 Δεκεμβρίου '24) με την ίδια κοπέλα (Katerina);Που την είχες πάρει....
Ήθελες να τη ξαναδείς και εμφανίστηκε άλλη κοπέλα ;
Συμφωνώ μαζί σου αλλά παρατήρησα και το προαναφερθέν γεγονός......
review reaction 1 Bartender 74, srek7, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
29 Απριλίου, 2025
Ωραίος, καλά έκανες και την έστειλες πίσω !!!
review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck
29 Απριλίου, 2025
Το γραφειο δουλευει συστηματικά με προμοτορες,για την εν λογω εχουν γραψει οι γνωστοι couple np, niko like, sgt80....Κι εγω την εδιωξα σε χρονο dt,ηταν ενα περίεργο και ακαθόριστο πραγμα καμια σχεση με τις φωτο
review reaction 1 Bartender 74, srek7, hornyasfuck
29 Απριλίου, 2025
"Δε θέλω να 'κάψω' τη κοπέλα. Οπότε έβαλα 10/10 σε ό,τι δεν έχω άποψη και τη πραγματική βαθμολογία σε ό,τι έχω)" αφού έχεις άποψη γιατί την έχεις πάρει στην Θεσσαλονίκη και είναι η προηγούμενη κριτική σου :think:
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, srek7, hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5