Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 9 10
Call-Girls 26568
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαιρετώ. Την Σόνια την έβαλα στο μάτι από την ώρα που είδα τις φωτό και μπορώ να πω ότι με δικαίωσε.

Εμφάνιση περίπου σαν τις φωτό, ίσως με λίγα κιλάκια παραπάνω, όχι αυτό το στεγνό, μοντελέ που βλέπετε στις φωτό. Αρκετά όμορφη, ωραία μάτια, βυζί στητό που έχει πέσει επέμβαση και αρκετά ψηλή. Μια παρατήρηση ότι φοράει σιδεράκια, όχι ότι με χάλασε κάπου, αλλά το αναφέρω σε περίπτωση που δεν αρέσει σε κάποιον. Υποδοχή με ωραίο φορεματάκι, ψηλοτάκουνα και να μου ρίχνει ένα κεφάλι (Χεχε!), έτοιμη για βραδινή έξοδο, το οποίο μου άφησε ιδιαίτερα θετική εντύπωση. Λίγο παγωμένα τα πρώτα λεπτά, ίσα να σπάσει ο πάγος και μετά το ντουζάκι, βουρ.

Στον αγώνα πολύ δοτική, δεν κινήθηκε ο αγώνας σε πολύ υψηλούς ρυθμούς, αλλά ήταν εκεί, με διάθεση να με ικανοποιήσει και να με κάνει να περάσω καλά. Αρκετά προκαταρκτικά, τα οποία προσωπικά τα γουστάρω πολύ, δέχθηκε περιποίηση (όχι δάχτυλο) και το ανταπέδωσε με εξαιρετική περιποίηση από μεριάς της. Πολύ καλή στο τσιμπούκι, με dt, τις μπάλες μεσα, χωρίς χέρια, με ωραίο ρυθμό, όπως μου αρέσει. Στο σεξ διάφορες εναλλαγές στάσεων, παίχτηκαν 2 γύροι, χωρίς να δυσανασχετεί όταν ανέβασα ρυθμούς στο 2ο γύρο. Επίσης αρκετό dirty talk από μεριάς της. Ήταν λίγο στενή και με χρήση τζελ. Σόσιαλ στο ενδιάμεσο, καθώς μιλάει καλά Αγγλικά.

Σε γενικές γραμμές μία πολύ ευχάριστη παρουσία, η κοπέλα φαίνεται αρκετά συνειδητοποιημένη σε αυτό που κάνει και θέλει να περάσει καλά κι ο άλλος. Ελπίζω να μην καεί τις επόμενες ημέρες, καθώς φάνηκε ότι ήταν λίγο κουρασμένη είναι η αλήθεια κι απ'ότι κατάλαβα θα κάτσει και μέρες.

Υγ: Φτάνει ποια με αυτό το ξενοδοχείο! Όσες φορές μπήκα στα δωμάτιά του, με πιάνει κάτι. Σε λίγο θα αποκτήσω κλειστοφοβία που δεν έχω! Κάτι το οποίο δεν αρέσει και στην κοπέλα, καθώς προτιμάει το έτερο ξενοδοχείο και το συγκεκριμένο το έκραξε πολύ. Αυτά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 27, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.411
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Γιώργος Παπ., monstercock greece και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Απριλίου, 2025
ποιο ξενοδοχειο ειναι;
review reaction 1 hornyasfuck
29 Απριλίου, 2025
Το Modern revival είναι φίλε
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2