Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 30 10
Call-Girls 139583
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Εσύ αγαπητέ μπουρδελιάρη που διαβάζεις αυτή την κριτική, αν και εφόσον έχεις διαβάσει τις παλιότερες να θεωρήσεις τον εαυτό σου αργόσχολο. Δεν έχει απολύτως τίποτα να προσθέσει στο μύθο της συγκεκριμένης κοπέλες που είναι γερά εδραιωμένος. Γιατί τη γράφω, θα ρωτήσει κανείς; Λόγω συγγραφικού οίστρου αυτό το συννεφιασμένο απόγευμα και για αυτόυς τους λίγους που διαβάζουν μόνο πρόσφατες κριτικές.
Στο θέμα μας τώρα. Πολύ εύκολη συνενοήση με το εξυπηρετικό γραφείο και η Ανδριάννα στην ώρα της με ακρίβεια λεπτού. Πρώτη εντύπωση θετικότατη με ένα χαμογελαστό κορίτσι που θα σου πιάσει κουβεντούλα όχι για να φάει χρόνο αλλά για να σπάσει τον πάγο. Παρακαλώ τους συναγωνιστές να δώσουν βάση σε αυτό. Ξεκινήστε χαλαρά κάντε την να νιώσει άνετα και η Ανδριάννα θα σας αποζημιώσει 100%. Καυτό τζιν σορτσάκι, κόκκινο τοπ, πεδιλάκια και περιορισμένο (ίσως και ανύπαρκτο) μακιγιάζ, όχι ότι το χρειάζεται βεβαίως, αποτελούσαν την προσέγγιση της κοπέλας στον ενδυματολογικό τομέα. Πολύ γρήγορο ντουζάκι και η δράση αρχίζει.
Εμφανισιακά, μιλάμε για ένα νεαρό κορίτσι (είναι όσο λέει το site), γύρω στο 1,70 με juicy κορμάρα και σωστά κατανεμημένα κιλά, στητό κώλο που ανταποκρίνεται παράγοντας σπουδαίο ήχο στα RnB μπατσάκια, στήθος ικανοποιητικού μεγέθους, δε το βρήκα μικρό, οι προλαλήσαντες ίσως το συγκρίνουν με την κωλάρα της και τους φαίνεται μικρό. Κυταρίτιδα ούτε για δείγμα, καστανά σκούρα μακριά μαλλιά που δείχνουν ακόμη ωραιότερα όταν είναι ανακατεμένα. Τελευταίο άφησα το πρόσωπο γιατί οφείλω να προειδοποιήσω για αγαπούλης alert. Ένα πραγματικά υπέροχο πρόσωπο με πλατύ χαμόγελο που μου θύμισε τη Zendaya αν ήταν πιο ζουμερή. Ναι, ίσως υπερβάλλω, λυσάξτε στα σχόλια τώρα.
Το κορμί της είναι σφιχτό, η φωνή της ανεβαστική, το γέλιο της πλούσιο και μελωδικό και τα χαρακτηριστικά χαχανητά της ηλικίας της δε τα τσιγκουνεύεται. Μυρωδιές δε κατάλαβα αν και ήμασταν σχεδόν όλη την ώρα σε στενή επαφή οπότε όλα καλά. Είχαμε και την αστεία εναλλαγή μεταξύ πληθυντικού και ενικού όταν μου απευθυνόταν ενδεικτικό ότι έχεις να κάνεις με ένα θηλυκό που δεν είναι πλέον κορίτσι αλλά δεν είναι ακόμη γυναίκα.
Κάτι που δεν ισχύει στο σεξουαλικό κομμάτι, που δε μιλάμε για γυναίκα αλλά για τίγρη. Δε θα μπω σε λεπτομέρειες που έχουν ήδη αναφερθεί απλά να δηλώσω εντυπωσιασμένος από το πόσο υγρά κατέβαζε, μόνο η Ιωάννα 34 την ξεπερνά. Τελειώσαμε δυο φορές ο καθένας (έτσι ιχυρίστηκε τουλάχιστο και μάλλον ήταν αλήθεια) και στο ενδιάμεσο διάστημα πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο photo session που αναμένω να ανεβάσει στο forum. Όσοι τη γνωρίζουν λίγο καλύτερα παρακαλώ να την προτρέψουν χαχα. Μετά το δεύτερο γύρο είχαμε όμορφη κουβεντούλα που κατέλαβε μέχρι και το τελευταίο λεπτό της συναντησής μας.
Άντε να πω και ένα αρνητικό. Ήθελε επίμονα να βάλουμε μουσική πράγμα που δε μου αρέσει διότι θέλω να ακούω και τον παραμικρό αναστεναγμό, την παραμικρή ανάσα, γούστα είναι αυτά. Όπως κατάλαβατε λοιπόν μιλάμε για ένα υπέροχο πλάσμα που προσφέρει μια ανεπανάληπτη σεξουαλική αλλά και παρεϊστικη εμπειρία. Άρα λοιπόν θα πώ αυτό που λέω σε κάθε μου κριτική να φροντίζετε την υγειινή σας, τη συμπεριφορά σας και ειδικά με την Ανδριάννα να είστε πρόσχαροι και αισιόδοξοι και θα ανταμειφθείτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;