Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ραντεβού με ένα τηλέφωνο στο γραφείο. Κανόνισα για μια ώρα στο ξενοδοχείο ίνκολ. Καλές οι εντυπώσεις για την τηλεφωνήτρια, μου άρεσε και η φωνή της και ήταν ειλικρινής σε όσα την ρώτησα. Η γκόμενα είναι όμορφη όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες, από όπου και αν περάσει θα τραβήξει το βλέμμα. Οι βυζάρες και ο κώλος τα μεγαλυτέρα ατραξιόν, την κομψότητα της την βλέπεις αμέσως μετά, όταν της πιάνεις την κουβέντα.
Πλήρωσα μπροστά γιατί είδα ότι είναι σωστή σαν άνθρωπος και ήθελα να δώσω ένα κίνητρο. Πολύ γρήγορα αρχίσαμε τα φιλιά και μετά σε όλο το κορμί γλειψίματα. Το στοματικό της με άφησε άφωνο... Μου τον πήρε όλον μέσα και έκανε πολύ καλά κολπάκια με τα αρχίδια. Στο σεξ αντέχει να γαμηθεί όπως την γαμάς αφού σε έχει καυλώσει, κατά κάποιο τρόπο η ίδια το προκαλεί και τα θέλει κώλος της. Δεν λέει όχι και κάνει καλά στησίματα άρα την δοκίμασα σε πολλές στάσεις κυρίως στον δεύτερο γύρο που είχα πιο καθαρό μυαλό. Έχυσα στα βυζιά της που νομίζω πως είναι το αγαπημένο σημείο των περισσότερων πελατών της λόγο της ομορφιάς τους.
Η επιλογή μου ήταν πολύ καλή αυτή τη φορά, ίσως και την επομένη πάω με το ίδιο γραφείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή