Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 42 10
Call-Girls
168531
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Με απουσία πάνω από 2 χρόνια από το σπορ, ήθελα μια ασφαλή επιστροφή και η Maria Masha με σχεδόν 100 κριτικές αν μέτρησα σωστά (!) μου έδωσε με το παραπάνω αυτό που επιθυμούσα. Μιάμιση ώρα με τρυφερό αλλά και αχαλίνωτο πήδημα. Στα πάντα εξαιρετική: πίπα, φιλιά, χάδια παντού, ωραία βογγητά (αδιάφορο αν ήταν προσποιητά ή όχι), καλές υποδοχές σε όλες τις στάσεις, ωραίες σύντομες συζητήσεις στα διαλείμματα, κλπ κλπ. Άψογα περιποιημένη με αισθησιακά εσώρουχα, καλόγουστο ντύσιμο και υπόδειγμα καθαριότητας και επαγγελματισμού. Θα ήθελα να την είχα συναντήσει 5 και περισσότερα χρόνια πριν, φαντάζομαι θα είχε στεγνώσει δικαιολογημένα πολλά αντρικά πορτοφόλια. Η πραγματική της ηλικία δεν κρύβεται εύκολα αλλά ούτε θεωρείται και "ξοφλημένη" ως εταίρα, όμως οι τιμές της δεν συμβαδίζουν πια με αυτό που μπορεί να δώσει σε αυτό τον - έντονα ανταγωνιστικό - χώρο για αυτό και μάλλον όχι σε επανάληψη μαζί της. Την ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές που μου πρόσφερε και της εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στην προσωπική της ζωή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 25, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή