Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αν και από ταξίδι κουρασμένος ερχόμενο στην Αθήνα είπα να κάνω μια προσπάθεια...
Το ραντεβού κλείστηκε τελευταία στιγμή και μπράβο στο γραφείο για την άψογη εξυπηρέτηση...
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και με καλή διάθεση...αρχικά είχα κλείσει για μια ώρα και ήθελα ένα καλό μασσαζακι και έναν γύρο και όλα καλά...

Εεεε λοιπόν το πράγμα ήρθε διαφορετικά...με το που μπήκε μου άρχισε κάτι γλωσσοφιλα άλλο πράγμα...λες να περάσω καλύτερα από το προσδοκούμενο....και έτσι ήρθε...

Αμέσως πρώτος γύρος και ο γέρος αναστήθηκε...πέρασα πολύ καλά με έντονο πάθος...δάχτυλο δεν δέχεται αλλά δονητή με το παραπάνω...μόλις την έφτιαξα με καβαλάει και μου αλλάζει τα φώτα...εντωμεταξύ αγγλικά γιοκ αλλά και δεν τα χρειάστηκα...

Μετά το ντουζάκι, έκανε και πριν ξεκινησοξεκινήσουμε, μου πέφτει στην αγκαλιά και δώσε φιλιά...έρχεται η ώρα για το μασσαζακι και το κάνει πολύ καλό...γυρίζω και μου ξεκινάει μια πιπα μαεστρία....εγώ πάλι το μουνακι με το εργαλείο...κάποια στιγμή αρχίζει και μου τρέμει, κάνει σπασμούς, πριν καταλάβω τι γίνεται με έχει καρφώσει και γαμιέται πάνω μου...έχω γίνει μόνο θεατής της καυλας της...τα βυζια να πάλλοντε...Να με βάζει να χουφτωνω το πισινό...για μισή ώρα δεν ξέρω που είναι αι το πάνω και το κάτω...στο τέλος ιεροποστολικο με πολύ ένταση...τα πόδια να τρέμουν και εκείνη να μου φωνάζει...την άκουσε όλος ο όροφος...είμαι σίγουρος...

Απότομα καταλαβαίνω ότι έχει περάσει ο χρόνος με το παραπάνω και η τύπισσα εκεί να γαμιέται...

Δεν θυμάμαι πότε καρφωνα τελευταία φορά για 45 λεπτά ασταμάτητα..είμαι και ιας ηλικίας πλέον...

Αφού τελειώσαμε και οι δύο μπαράκι και τρεμαμμενα πόδια ....ύπνο..

Αυτά.....την συνιστώ ανεπιφύλακτα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου