Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 15 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συναντηση με την Lola πριν μια εβδοαμαδα. Οι φωτογραφιες ειναι ακριβέσταστες και για εμενα απο κοντα ειναι αρκετα καλύτερη . Προσωπο γλυκο που μκροδειχνει. Κορμι απιστευτο και must για τους λατρεις του skinny. Βυζι εκπλήξη ...αφου ειναι πραγματικα οπως στις φωτο , πραγμα που δεν το περιμενα , και ειλικρινα δεν γνωριζω αν ειναι φυσικο. Αυτο που γνωριζω ειναι οτι ειναι απιστευτο και σε συνδυασμο με το skinny κορμι εχει όλο το πακετο που θελω εγω.
Η κοπελα ειναι γυρω στα 27 με εμπειρια στο χωρο. Ξερει τι κανει και γιατι το κανει και θελει να ικανοποιήσει. Χαμογελο απο την αρχη απλετο, διαθεση χωρις μα και μου, καθαριοτητα , φιλια με γλωσσα χωρις αυριο και ακουραστη πιπα και 2 γυροι σε υψηλους ρυθμους με αυτη να σε κοιταει στα ματια και να σε προκαλει με το βλεμμα χωρις υπερβολες.
Την προταση μου την εκανε η κοπελα στο τηλεφωνικο κεντρο και την ευχαριστω. Μαλλον εκει ξερουν ποιες εχουν ορεξη να προσφερουν υπηρεσια!
Εν κατακλειδι μια συνατντηση που με αφησε απολυτα ικανοποιημενο αφου μετα απο 2 γυρους και 1 1/2 ωρα στο full πηγα για μπυρα με ενα χαμογελο ώς τα αυτια και αυτο φυσικα οφειλεται σε αυτο το κουκλι που τιμαει το χρονο και τα λεφτα που χρειαζονται. Εντυπωση μου εκανε οτι ακομα και την ωρα του ημιχρονου αναζητουσε να κανει κατι απο αγκαλιτσες ως μασαζ , πραγμα που δειχνει την διαθεση που εχει. Το κοριτσι προτεινεται σε οσους θελουν υπηρεσια , skinny νεανικο κορμι ή νεους στο αθλημα που ειναι μαγκωμενοι!!
Εις το επανιδειν

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 17, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
11
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 houdin, TOMCRUISE, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2025
Just fyi καλό θα ήταν να γράφεις το συνολικό ποσό που πλήρωσες , δλδ χρόνος συν έξτρα υπηρεσία που στην συγκεκριμένη περίπτωση η τιμή δεν συνάδει με την έξτρα υπηρεσία όπως και η έξρα υπηρεσία δεν υπάρχει κάπου στην καρτέλα της.
review reaction 1 Johnny Red2, Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1