Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 58 10
Call-Girls 174455
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση στα Νότια 1 ώρα . Σώμα ότι βλέπετε στις φωτό , χωρίς λίπος πατσες κλπ . Πλην όμως του προσώπου που εμένα δεν μου άρεσε . Πρέπει να πλησιάζει τα 40 κατά εμένα . Στα του sex χωρίς να χρονοτριβεί μπήκε κατευθείαν στον ρόλο της εταίρας. Πίπα καλή που μπορεί εύκολα να σε τελειώσει αν δεν προσέξεις . Παίχτηκαν 2 γύροι . Ένας στα 4 και ο άλλος Ιεραποστολικό. Γενικά δεν έχω παράπονο αλλά νομίζω για 180 όχι . Περί ορέξεως πάντως ….

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2025
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
koursaros66
Ανώτατος
79
Πόντοι:
17.335
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chicharito, Johnny Red2, piko και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2025
Σωστές οι παρατηρήσεις σου και ο βαθμοί σου. Γενικά οι περισσότερες έχουν ξεφύγει στις τιμές χωρίς να τις δικαιολογούν σε εμφάνιση και υπηρεσίες. Ευτυχώς αυτή τουλάχιστον προσφέρει καλές υπηρεσίες. Την είχα πάρει πριν 3 χρόνια και το πρόσωπο της ήταν ήδη σπασμένο.
B
BikPenn
review reaction 1 srek7, Bartender 74
23 Απριλίου, 2025
συμφωνω σε ολα εκτος απ την τιμη. συγκριτικα με αυτα που κυκλοφορουν αξιζει 200+ οχι 140.
decent+ στην εμφανιση αντικειμενικα και καλη επαγγελματιας.
23 Απριλίου, 2025
εχω ξαναγραψει για τα 180 αρια κ δεχτηκα επιθεση στο παρελθον... ειναι πολλα ειδικα σε οποιον παιρνει 2 ωρα ραντεβου, προσωπικα εχω ριξει μπλοκο στα 180 αρια αλλα πολυ φοβαμαι οτι συντομα θα ειναι το στανταρ το 180. Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος οτι και οι διαχειρηστες των γραφειων γενικα δεν του αρεσει η πολυ μεγαλη τιμη προτιμουν την αυξημενη κινηση, τα κοριτσια πιεζουν για μεγαλες τιμες/ωρα.
review reaction 1 Bartender 74, Heavywash, andronikos3 και 2 άλλα μέλη
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3