Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 8 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Κλείνω προ 15ημερου συνάντηση σε γνωστό ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, συνεννόηση εύκολη με το γραφείο και με 5-10’ καθυστέρηση έρχεται η Kamila.

Ενα γρήγορο σχόλιο από μένα εδώ είναι ότι έχω ζητήσει και σε άλλα ραντεβού να έρθει το κορίτσι με κάλτσες και ζαρτιέρες , σου λένε ναι και πότε μα ποτέ δεν γίνεται αυτό. Δεν έγινε κάτι αλλά λίγο μετά την 3η φορά που δεν αρχίζεις να εκνευρίζεσαι λιγάκι.

Χαρούμενο κορίτσι, καλό social από την αρχή έως το τέλος και μπάνιο.

Εδώ θα ήθελα να πω ότι η κοπέλα όπως λένε και οι μύστες στις κριτικές είναι ότι βλέπεις αλλά χωρίς μα και μου, ακριβείς οι φωτό και επαγγελματίας. Θα συμμετάσχει, δεν θα δώσει όλο της το είναι για το θεό, αλλά είναι εκεί και δεν κλέβει.

Το λέω αυτό γιατί όποιος έχει φάει φόλα ραντεβου καταλαβαίνει από ένα σημείο και μετά ότι μόνο δεδομένο δεν είναι αυτό.

Ωραία πίπα με τα ανάλογα φτυσίματα και πάμε στον πρώτο γύρο που ήρθε το τέλος γρήγορα στις πλαστικές αλλά τίμιες βυζαρες της. Μπανάκι σοσιαλ για ταξίδια ευχάριστο (επίσης τίμια αγγλικά να πεις μια κουβέντα , επίσης καθόλου δεδομένου στις μέρες μας) και με δικιά της πρωτοβουλία τον παίρνει πάλι και ξεκίνησε το σφυροκόπημα στα 4. Αντέχει γουστάρει, τρώει και κάτι καλές στον κωλο και μετά τέλος πάνω στην κωλαρα της.

Συνολικά ένα ευχάριστο ραντεβού, άκρως επαγγελματικό, δεν μου άλλαξε το είναι σεξουαλικα αλλά όλα ήταν ευχάριστα και σωστά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, boudog, Yatoputso και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Απριλίου, 2025
εγώ απορώ πάντως... ποιος ο λόγος να κάνεις ένα κάρο φωτογραφήσεις με σέξυ εσώρουχα και άλλα αουτφιτς και να σκας με φόρμες η' παντελώς άκυρα.
δηλαδή πας φτιαγμένος και με σκέψεις από τις προμοφώτος και ανοίγει η πόρτα και βλέπεις την άλλη λες και ήρθε να πιείτε καφεδάκι.
και θέλει και το 150αρι μετά.
και δε θέλει να κάνεις παράπονα.
και θέλει και καλή κριτική να της κάνεις.
:rolleyes:
review reaction 1 review reaction 3 Bartender 74, hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1