Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 21 10
Call-Girls
73498
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το συγκεκριμένο ΌΠΛΟ (γιατί είναι πραγματικά όπλο) το συνάντησα τον Ιούνιο που μας πέρασε. Για το σώμα δε θα πω γιατί έχουν πει άλλοι συναγωνιστές.
Ήταν απόγευμα μετά τη δουλειά μου. Πήρα το γραφείο την ώρα που πήγαινα στο ξενοδοχείο που προτιμώ για αυτές τις περιπτώσεις. Συμπεριφορά γραφείου άριστη, με τρία μηνύματα έγινε η συνεννόηση. Φτάνω ξενοδοχείο και στέλνω αριθμό δωματίου. Το κορίτσι φτάνει στην ώρα του και ντυμένο με ένα καλοκαιρινό φόρεμα που τονιζε το υπέροχο σώμα της. Μπαίνει και το βγάζει με τη μία. Μου δίνει ένα γλωσσοφιλο που ούτε η καλύτερη γκόμενα μου δε μου έχει δώσει και με οδηγεί στο κρεβάτι. Ξεκίνησε στοματικό που ξέχασα το όνομα μου. Μετά από λίγο ξεκινήσαμε το ιεραποστολικό με τη κοπέλα να γουστάρει τόσο πολύ που με τράβαγε να μπω μέσα της και μου έδινε συνέχεια φιλιά με τρελό πάθος. Η μία ώρα πράγματα δε κατάλαβα για πότε πέρασε.
Η κοπέλα είναι πραγματικά sex machine.
Μακάρι το σύστημα να μου επέτρεπε το 10, γιατί το κορίτσι είναι 10 με τόνο.
Ήταν απόγευμα μετά τη δουλειά μου. Πήρα το γραφείο την ώρα που πήγαινα στο ξενοδοχείο που προτιμώ για αυτές τις περιπτώσεις. Συμπεριφορά γραφείου άριστη, με τρία μηνύματα έγινε η συνεννόηση. Φτάνω ξενοδοχείο και στέλνω αριθμό δωματίου. Το κορίτσι φτάνει στην ώρα του και ντυμένο με ένα καλοκαιρινό φόρεμα που τονιζε το υπέροχο σώμα της. Μπαίνει και το βγάζει με τη μία. Μου δίνει ένα γλωσσοφιλο που ούτε η καλύτερη γκόμενα μου δε μου έχει δώσει και με οδηγεί στο κρεβάτι. Ξεκίνησε στοματικό που ξέχασα το όνομα μου. Μετά από λίγο ξεκινήσαμε το ιεραποστολικό με τη κοπέλα να γουστάρει τόσο πολύ που με τράβαγε να μπω μέσα της και μου έδινε συνέχεια φιλιά με τρελό πάθος. Η μία ώρα πράγματα δε κατάλαβα για πότε πέρασε.
Η κοπέλα είναι πραγματικά sex machine.
Μακάρι το σύστημα να μου επέτρεπε το 10, γιατί το κορίτσι είναι 10 με τόνο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 21, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή