Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 11 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ας γραψουμε σημερα που χω παρει φορα και για την Εμμανουελα.Χτυπαει η πορτα και βλεπω μια πολυ γλυκια κοπελα γεματη διαθεση και με ντθσιμο που τονιζε τον κωλο της που ναι το δυνατο της σημειο.Λεω "εδω ειμαστε".Η κοπελα κανει καλη βαθια πιπα,ειναι προθυμη να σε ικανοποιησει,ειναι ναζιαρα,απιστευτα δυνατη στο social(απ τις λιγες που ξερουν να κανουν συνοδεια) και εχει ενα κωλο που ειναι απιστευτος στο reverse cow.Μονο με μια αλλη κοπελα μου χει συμβει να περασουν τοσες ωρες τοσο γρηγορα.Μου μενε πολυ απο την συναντηση οταν εκανε μπανιο αφου χα χυσει 3 φορες ηδη οπου παω και τη χουφτωνω και ξεκινησε να μου τον παιζει.Ο κωλος της παιζει να φαινοταν 3 φορες καλυτερος απ οτι πριν οταν ημασταν στο μπανιο μαζι.Ειχα καυλωσει απιστευτα και εχυσα σαν να με επιασε κατουρημα.Θα επαναληφθει σιγουρα η συναντηση μαζι της γιατι μου αφησε ομορφες αναμνησεις και οχι κατι που θελω να ξεχασω.Απ τις καλες του γραφειου η Εμμανουελα λοιπον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2025
Διάρκεια
4 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
660€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, elpotero, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2025
NOMOΣ Αυτοι που μπαινουν ξαφνικά φουριόζοι και πετανε 40 μαζεμενες κριτικές εχουν άσχημο τέλος ως προς την παρουσία τους στο σάιτ Χαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, BigMountain και 2 άλλα μέλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1