Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 10 10
Call-Girls
44034
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Σε αντιθετη με αυτο που εγραψα στον τιτλο την ειδα 2 φορες τελικα.Την μια φορα 1,5 ωρα και την αλλη 1.Λοιπον η Ιωαννα εχει ενα ωραιο προσωπακι και σχετικα ωραιο κορμι(αν και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο).Ειναι κοπελα που κανει μια ανω του μετριου πιπα αλλα εχει και τα αρνητικα της.Εμενα με γλωσσα δεν με φιλησε γιατι λεει πρεπει να της το βγαλει ο αλλος.Τελος παντων δεν ηταν το μεγαλυτερο θεμα της συναντησης αυτο οσο το οτι θελει το σεξ παρα πολυ αργα για να το ευχαριστιεται.Οκ ουτε εγω κανω σεξ τρεχοντας με 400 km/h αλλα τοσο αργα σε πιανει και υπνος και σε αποθαρρυνει να την δεις παραπανω φορες στο μελλον και ειναι κριμα γιατι ειναι ωραια κοπελα.Μου πε οτι κανει μονο GFE,που συμφωνα με αυτην σημαινει οτι δεν της αρεσει το δυνατο σεξ.Βεβαια GFE σημαινει αγκαλιτσες,χαδακια και γλωσσοφιλα και οχι αυτο που περιεγραψε η ιδια.Επισης καμια φορα ειναι αποτομη στη συμπεριφορα της οταν π.χ της ειπα οτι τωρα(τη 2η φορα)μου φαινεται ακομα πιο ωραια απ την προηγουμενη φορα μου πε "λαθος θυμασαι τοτε" καπως αποτομα η σε αλλο σημειο της συναντησης μου πεταξε ενα "ξυρισου ρε φιλε" η καπως ετσι.Θεωρω οτι χρηζει αρκετης βελτιωσης,δεν ειναι κακη περιπτωση,δεν ειναι φολα για κανενα λογο αλλα επειδη τα στανταρ μου εχουν ανεβει πολυ τελευταια και δεν συμβιβαζομαι με εμπειριες του 7 αλλα αντιθετα επιζητω εμπειριες του 9 και πανω δεν νομιζω οτι η Ιωαννα ειναι μια κοπελα που θα βλεπα και 3η φορα.Της αρεσαν τα χαδακια μου και αυτα,και νομιζω της αρεσε και το σεξ αλλα δεν υπηρξε αυτο το high της συναντησης που να με σπρωχνει να την δω αλλη μια φορα.Καλουτσικη περιπτωση γενικα.Αν σας αρεσει το πολυ slow sex και οι ηρεμες καταστασεις πηγαινετε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
225€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν