Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 13 10
Call-Girls
38181
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.
Πέρασα πολύ καλά....
Είχα καιρό να μου βγει τόσο καλή φάση.
Εμπιστευτικα τους συν αγωνιστές εδώ και τα σχόλια τους και βγήκα κερδισμένος.
Ραντεβού της τελευταίας στιγμής, είναι κάτι που θα με ακούσετε πολλές φορές να το λέω.
Ο λόγος, το καλύτερο ξεκάρφωμα είναι το κάρφωμα... και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Συνάντηση με τη. BARBARA στον Πρίαμο στην Μεταμόρφωση.
Δωμάτιο και εξυπηρέτηση άψογη.
Η επικοινωνία με το γραφείο ιδανική και to the point.
Χτυπαει η πόρτα, εγώ καθόμουν στην πολυθρόνα και απολάμβανα ένα τζονυ παγο... σηκώνομαι ανοίγω.
Με χτυπαει ένας αέρας από ένα πολύ θετικό vibe... η κοπέλα φορούσε ένα τοταλ άσπρο ταγερ με άσπρες γόβες...
Οπλισμένο χαμόγελο και μάλιστα μαύρο καρφί....
Μπαίνει μέσα... λεφτά στο κομοδίνο... μειώνει για αν είναι δικά της, της απαντάω και τα παίρνει.
Παει για μπάνιο κατευθείαν.... γυρνάει και φουλ φιλιά με γλώσσα... πολύ δοτική και φάνηκε κατευθείαν η τέλεια εμπειρία σε girlfriend που θα έχω.... φτιαχνομαι φουλ...
Το παίρνω απόφαση....
Θέλω να την δω να χάνει....
Της το λέω... γελάει... δεν με πίστεψε.... κακώς....
40 λεπτά γλυφομουνι όχι έντονο, όχι επιθετικό, δάχτυλα μέχρι 1 και πότε 2... δεν θέλω να τελειώσει, θέλω να το ευχαριστηθεί, το μεγαλύτερο μου φετίχ είναι να βλέπω να χυνουν με γλυφομουνι, τι να κάνουμε έχω και εγώ τα χουγια μου....
Σε όλη την διάρκεια που ρημουνα εκεί κάτω συμμετείχε και το απολάμβανε... το ξέρω ότι το έκανε... γιατί ξέρω ότι αυτό ήθελα να πετύχω...
Και ενώ το ποτάμι ήταν έτοιμο να βρει την έξοδο από μέρους της.... αργά και βασανιστικά κοβω... την αφήνω... ανασηκωνομαι... μου χαϊδεύει τα μαλλιά και με ξανά γυρνάει εκεί που είμαι μέσα στο τοπ 10.... Να την γλύφω... καυλωσα κατευθείαν φουλ... σε 3 λεπτά.... έχασε με επιφωνήματα.... νίκησα.... της το είπα αλλά δεν με πίστεψε.
Όλη την επόμενη ώρα έχασα 3 φορες στο στόμα της... και ίσως μια ακόμα αυτή από πάνω μου... σίγουρος δεν είναι έτσι φάνηκε.
Τρομερή χημεία με την κοπέλα... φέρθηκα σπαθί.... φέρθηκε σπαθί και το εκτίμησα...
Παιδιά είναι ναι από εμένα....
Αν είστε σωστοί θα εξηγηθεί σωστα.
Τα αγγλικά της είναι μηδαμινα, ίσως και για αυτό αναζητά την σωματική επαφή.
Άνετα την ξανά βλέπω...
Πέρασα πολύ καλά....
Είχα καιρό να μου βγει τόσο καλή φάση.
Εμπιστευτικα τους συν αγωνιστές εδώ και τα σχόλια τους και βγήκα κερδισμένος.
Ραντεβού της τελευταίας στιγμής, είναι κάτι που θα με ακούσετε πολλές φορές να το λέω.
Ο λόγος, το καλύτερο ξεκάρφωμα είναι το κάρφωμα... και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Συνάντηση με τη. BARBARA στον Πρίαμο στην Μεταμόρφωση.
Δωμάτιο και εξυπηρέτηση άψογη.
Η επικοινωνία με το γραφείο ιδανική και to the point.
Χτυπαει η πόρτα, εγώ καθόμουν στην πολυθρόνα και απολάμβανα ένα τζονυ παγο... σηκώνομαι ανοίγω.
Με χτυπαει ένας αέρας από ένα πολύ θετικό vibe... η κοπέλα φορούσε ένα τοταλ άσπρο ταγερ με άσπρες γόβες...
Οπλισμένο χαμόγελο και μάλιστα μαύρο καρφί....
Μπαίνει μέσα... λεφτά στο κομοδίνο... μειώνει για αν είναι δικά της, της απαντάω και τα παίρνει.
Παει για μπάνιο κατευθείαν.... γυρνάει και φουλ φιλιά με γλώσσα... πολύ δοτική και φάνηκε κατευθείαν η τέλεια εμπειρία σε girlfriend που θα έχω.... φτιαχνομαι φουλ...
Το παίρνω απόφαση....
Θέλω να την δω να χάνει....
Της το λέω... γελάει... δεν με πίστεψε.... κακώς....
40 λεπτά γλυφομουνι όχι έντονο, όχι επιθετικό, δάχτυλα μέχρι 1 και πότε 2... δεν θέλω να τελειώσει, θέλω να το ευχαριστηθεί, το μεγαλύτερο μου φετίχ είναι να βλέπω να χυνουν με γλυφομουνι, τι να κάνουμε έχω και εγώ τα χουγια μου....
Σε όλη την διάρκεια που ρημουνα εκεί κάτω συμμετείχε και το απολάμβανε... το ξέρω ότι το έκανε... γιατί ξέρω ότι αυτό ήθελα να πετύχω...
Και ενώ το ποτάμι ήταν έτοιμο να βρει την έξοδο από μέρους της.... αργά και βασανιστικά κοβω... την αφήνω... ανασηκωνομαι... μου χαϊδεύει τα μαλλιά και με ξανά γυρνάει εκεί που είμαι μέσα στο τοπ 10.... Να την γλύφω... καυλωσα κατευθείαν φουλ... σε 3 λεπτά.... έχασε με επιφωνήματα.... νίκησα.... της το είπα αλλά δεν με πίστεψε.
Όλη την επόμενη ώρα έχασα 3 φορες στο στόμα της... και ίσως μια ακόμα αυτή από πάνω μου... σίγουρος δεν είναι έτσι φάνηκε.
Τρομερή χημεία με την κοπέλα... φέρθηκα σπαθί.... φέρθηκε σπαθί και το εκτίμησα...
Παιδιά είναι ναι από εμένα....
Αν είστε σωστοί θα εξηγηθεί σωστα.
Τα αγγλικά της είναι μηδαμινα, ίσως και για αυτό αναζητά την σωματική επαφή.
Άνετα την ξανά βλέπω...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διαβάζετε αυτά που γράφετε αν είναι σωστά & βγάζουν νόημα πριν αποφασίσετε να κάνετε την ανάρτηση?
Ακόμα το ψάχνω, φαντάσου δεν ξέρω πως γίνετε το like χαχα